REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
14
Johhny Deppas, Polina Glen (tv3.lt fotomontažas)

Po skandalingų skyrybų su manekene Amber Hears, aktorius Johnny Deppas šildosi Rusijos šokėjos Polinos Glen glėbyje.

14

Po skandalingų skyrybų su manekene Amber Hears, aktorius Johnny Deppas šildosi Rusijos šokėjos Polinos Glen glėbyje.

REKLAMA

30-metė go-go šokėja aktoriui taip susuko galvą, kad šis žada ją vesti.

Pora atrodo neišskiriama, Polina persikėlė gyventi į J. Deppo namus, kartu keliauja po turus. Pirmą kartą paparacų užfiksuota pora buvo praeitų metų pradžioje.

Šokėja 55-erių aktorių sutiko viename vakarėlyje, tiesa, pradžioje ji nežinojo, kad Johnny yra populiarus aktorius.

Pasak šaltinių, vyras planuoja keliauti į Rusiją ir susipažinti su Polinos tėvais.

Skandalų sūkuryje   

Pastaruoju aktorius Johnny Deppas žiniasklaidoje vis dažniau linksniuojamas ne dėl savo aktorinių sugebėjimų, o dėl skandalų.

Neseniai aktorius prabilo apie skaudžias patirtis su buvusia žmona, manekene Amber Heard.

J. Deppas tikina, kad moteris jam yra du kartus trenkusi į veidą todėl, jog vėlavo į jos gimtadienio vakarėlį.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak aktoriaus, 2016-ųjų balandį, kai atvyko į Amber šventę pavėlavęs, aktorius iškart sulaukė kritikos, o netrukus ji į darbą paleido ir kumščius. Kaip tikina pat Deppas, tuo metu jis nebuvo girtas ar apsvaigęs nuo narkotikų, kitaip nei jo tuometinė žmona.

REKLAMA

J. Deppas tikino, kad A. Heard buvo itin agresyviai nusiteikusi ir jam reikėjo sulaikyti jos rankas nuo smūgių. Vėliau jis ją nustūmė ant lovos, pasakė, kad išeina ir neleido sekti jam iš paskos.

Tiesa, po mėnesio pora ir vėl susirėmė, tik tąkart, pasak žiniasklaidos, Deppas į savo „eks“ metė telefoną. Pateiktoje nuotraukoje buvo pastebimos ir sužeidimo žymės. Vis dėlto atvykus policijai buvo teigiama, kad A. Heard pasakė, jog jai nieko nenutiko.

Tiesa, pora galinėjasi ir teismo salėje, neseniai Amber Heard paprašė teismo atmesti 44 mln. eurų vertės ieškinį dėl šmeižto, pateiktą jos buvusio vyro, dėl laikraštyje „The Washington Post“ paskelbto straipsnio apie šeiminį smurtą.

REKLAMA
REKLAMA

Virdžinijos Ferfakso teismui įteiktame dokumente A. Heard advokatai pakartojo kaltinimus, kad J. Deppas prieš ją smurtavo, ir pateikė daiktinių įrodymų, tokių kaip aktorės sumušto veido ir randuotų rankų nuotraukos.

J. Deppo pateiktame ieškinyje teigiama, kad kaltinimai smurtu yra „kategoriškai ir akivaizdžiai nepagrįsti“.

„The Washington Post“ publikuotame A. Heard straipsnyje tvirtinama, jog visuomenė baudžia aktorę už tai, kad ji tapo šeiminio smurto auka, taip pat raginama keisti požiūrį į tokio pobūdžio nusikaltimus.

Straipsnyje neminimas J. Deppo vardas ir neaprašomi jokie incidentai. Vis tik aktoriaus ieškinyje sakoma, jog akivaizdu, apie ką kalbėjo A. Heard, ir kad tai neigiamai paveikė jo karjerą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų