REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniaus „Ryto“ prezidentas Antanas Guoga vėl žaidžia su savo komandos sirgalių jausmais.

Vilniaus „Ryto“ prezidentas Antanas Guoga vėl žaidžia su savo komandos sirgalių jausmais.

REKLAMA

Trečiose Eurolygos ketvirtfinalio serijos rungtynėse „Žalgirio“ arenoje jis užfiksuotas stebintis susitikimą su „Fenerbahče“.

Panoraminėje nuotraukoje matyti, kad Kaune gimęs A. Guoga vilki „Žalgirio“ kepuraitę ir vartoja alų.

Pats „Ryto“ prezidentas bendraudamas su „BasketNews.lt“ žurnaliste Laura Ivaškaite teigė šioje situacijoje nematantis nieko blogo.

„Žalgiris“ yra Lietuvos komanda. Aš pats esu gimęs Kaune ir kai „Žalgiris“ tokiose svarbiose rungtynėse konkuruoja su geriausia Turkijos komanda, yra didelis noras, kad laimėtų jie. Man žalią kepurėlę užsidėti ne gėda“,- portalui „BasketNews.lt“ sakė A. Guoga.

Netrukus pats 45-erių A. Guoga savo asmeniniame „Facebook“ profilyje uždavė klausimą: „O tai „Žalgirio“ rungtynėse kokia atributika reikėtų puoštis?“

REKLAMA
REKLAMA

Kaip ir buvo galima tikėtis, toks klubo prezidento elgesys nepatiko „Ryto“ sirgaliams.

„Nardymo kepuraitę reikėjo užsidėti“,- „Facebook“ tinke rašė vienas jų.

„Kad ateitumėte ir pažiūrėtumėte rungtynes nieko blogo nematyčiau. Bet Jūs užsidėjote kepuraitę komandos, kuri yra „Ryto“ priešas Nr.1. Tai labai skaudu gerbėjų atžvilgiu ir čia nėra jokių pasiteisinimų“,- pastebėjo kitas.

REKLAMA

„Save gerbiantis „Ryto“ prezidentas, klubo veidas tiesiog neturėtų vilkėti jokios „Žalgirio“ atributikos. Atrodo, kad paprasta ir savaime aišku“,- stebėjosi trečiasis.

Tai ne pirmas kartas, kai A. Guogos elgesys sukelia dvejopus jausmas „Ryto“ sirgaliams.

Anksčiau europarlamentaras ir klubo prezidentas sulaukė kritikos bangos po to, kai pareiškė, kad Lietuvos rinktinės interesai „Rytui“ yra svarbiausia.

„Esame klubas, kuriam pagrindinis prioritetas yra Lietuvos rinktinė. Vilniaus ekipa rodo pavyzdį visai šaliai, nes rinktinė yra mūsų turtas. Klubų titulai yra labai svarbūs, tačiau net už Eurolygos trofėjų tautai brangesnis yra olimpinis auksas. Tai – daug didesnė pergalė mums visiems“,- tada oficialiai „Ryto“ komandos svetainei sakė A. Guoga.

Primename, kad trečiadienį Lietuvos krepšinio padangę sudrebino žinia, kad „Ryto“ komanda į rungtynes su Pasvalio „Pieno žvaigždes“ neįleido ištikimiausių klubo sirgalių, pasivadinusių „B Tribūna“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų