REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sužinokite, kokius išbandymus llikimas yra paruošęs šiandien horoskopae12 zodiako ženklų:

Sužinokite, kokius išbandymus llikimas yra paruošęs šiandien horoskopae12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Artimo žmogaus pasiūlymas gali būti vertas dėmesio. Tikėtina netolima kelionė, viešnagė. Arba patys sulauksite svečių, pakvietimo į renginį, varžybas ar kažko panašaus.

Tauras

Ši diena nedžiugins, jei stengiatės įgyvendinti dideles ambicijas arba turite šeiminių problemų. Stenkitės korektiškai bendrauti, nes padarytos klaidos neduos jums ramybės.

Dvyniai

Šiandien nederėtų ieškoti nuotykių, romantikos. Lengvabūdiškas meilės nuotykis ar kita pramoga gali per daug kainuoti. Azartiškai nusiteikę asmenys pridarys kur kas daugiau žalos, nei patirsite malonumų, šokdami pagal jų dūdelę.

Vėžys

Tai, kas atrodys panašu į spontanišką laimėjimą, gali būti tik vaizduotės žaismas. Galbūt žlugs kai kurios iliuzijos, susijusios su darbu, verslu ar nauju projektu. Nerimo gali kelti sveikata.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Regis, jums gali kelti nerimą konkurentų pasalos ar antrosios pusės keliami reikalavimai, pretenzijos. Venkite radikalių ir kategoriškų sprendimų bei agresyvių veiksmų, nes vėliau dėl jų gailėsitės.

REKLAMA

Mergelė

Tikėtini rūpesčiai, susiję su draudimu, paskolomis, indėliais. Galbūt pajusite spaudimą kuo greičiau grąžinti skolą arba raginimą kaip nors finansiškai įsipareigoti. Verčiau nekurkite nerealių praturtėjimo planų.

Svarstyklės

Šiandien tiktų spręsti esmines verslo ar asmeninio gyvenimo problemas, kurti, mokytis. Galite turėti reikalų su užsieniečiais, sulaukti viliojamų pasiūlymų. Tik pasistenkite neįsivelti į neįprastas situacijas, neišsišokti.

Skorpionas

Šiandien bus nelengva, jei savyje ir kituose kurstysite pavydą, ambicijas. Verčiau rimčiau pamąstykite prieš išsakydami savo nuomonę, aštresnius argumentus. Gresia traumos, būkite itin atsargūs.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Kai kuriems iš jūsų šios dienos įvykiai, įspūdžiai praskaidrins kasdienybę. Kitiems tai bus tiesiog įprasta darbo diena, laukiant vakaro susitikimų, pageidaujamos treniruotės ar renginio.

Ožiaragis

Galite jaustis nusivylę savimi ar artimu žmogumi. Nepiktnaudžiaukite svaigalais, nesielkite neetiškai, neatsargiai. Pasistenkite nepasiduoti abejotinai įtakai.

Vandenis

Šiandien sunku bus išvengti konfliktų tiek su artimaisiais, tiek kituose santykiuose. Būtų geriau neaštrinti nesutarimų, nepradėti ginčytis. Labiau paisykite kitos pusės poreikių ir interesų.

Žuvys

Nusimato problemos dėl tarpusavio santykių ar pinigų, atsiskaitymų, nuosavybės klausimų. Nevilkinkite šių reikalų, būkite ryžtingesni ir ieškokite veiksmingesnių būdų savo tikslui pasiekti.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų