REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
39
GUESS kolekcijos pristatymas (nuotr. fotodiena/Justino Auškelio)

Trečiadienio vakarą parduotuvėje GUESS buvo pristatyta naujausia drabužių ir aksesuarų kolekcija. Pavasariui ir vasarai skirtos aprangos naujienos sudomino ir garsenybes.

39

Trečiadienio vakarą parduotuvėje GUESS buvo pristatyta naujausia drabužių ir aksesuarų kolekcija. Pavasariui ir vasarai skirtos aprangos naujienos sudomino ir garsenybes.

REKLAMA

Madai, stiliui ir gražiems apdarams neabejingi pramogų pasaulio atstovai atvyko susipažinti ir įvertinti šiltojo sezono drabužių naujienas.

Kolekcijoje vyrauja prabangios žemės spalvos, aukso detalės, augalų motyvai. Prekės ženklas neįsivaizduojama be džinsų, kurie šį sezoną yra nepakeičiami kuriant įvaizdį tiek dienai, tiek vakarui. Ypatingo dėmesio renginyje sulaukė J Balvin bendradarbiavimas. Amerikos regetono žvaigždė tapo prekės ženklo pavasario veidu. Ir ne tik tai – Kolumbijos muzikos žvaigždė pristato limituoto leidimo kolekciją „Vibras“. Taip vadinasi ir atlikėjo dainų albumas, užkariavęs JAV topus.

Marškinėliai, džinsai, paplūdimio dvasios ir atostogų nuotaika persmelkti drabužiai vyrams ir moterims atspinti Majamio dvasią. Būtent šiame mieste vyko kolekcijos fotosesija. Drabužiai marginti gėlių raštais, pasižymi ryškiomis spalvomis ir yra skirti drąsiems žmonėms.

REKLAMA
REKLAMA

„Viskas šioje kapsulėje yra įkvėpta 90-ųjų metų Majamio nuotaikos. Kolekcija atspindi gerą nuotaiką, energiją, šypsenas. Bendradarbiavimas su GUESS ir kolekcijos sukūrimas pasauliniam prekės ženklui buvo mano svajonė. Galiu pasakyti, kad tai tik pradžia“, – apie kolekciją užsienio žiniasklaidai kalbėjo J Balvin.

REKLAMA

Vilniaus prekybos ir pramogų centre „Akropolis“ vykusi šventė sudomino Pauliaus Aršausko žmona Eglę Malinauskaitę, moteris pasirodė kartu su bičiule Marija Randers. Eglė atrodė puikios nuotaikos ir mielai bendravo su kitomis bičiulėmis.

Parduotuvių tinklo mados vakarą vedė stilistė Viktorija Šaulytė. Kolekcijos modeliais tapo tituluota gražuolė Rūta Elžbieta Pitkauskienė, sporto trenerė Indrė Burlinskaitė, dviejų dukrelių mama Julija Žižė, dainininkas Gabrielius Vagelis ir šokėjas Tomas Legenzovas. Garsenybės vakaro svečiams pristatė po du drabužių derinius.

REKLAMA
REKLAMA

Pasiteiravus, koks drabužių stilius G. Vageliui šį sezoną yra pats artimiausias, TV projektų dalyvis pasakojo, kad jau kurį laiką žavisi sportinio ir klasikos stiliaus duetu. Būtent tokie drabužių deriniai G. Vagelio garderobą yra užvaldę ne vieną sezoną.

„Šį pavasarį teikiu pirmenybę ryškioms spalvoms ir įvairiems spaudiniams“, – pasakoja išskirtiniu stiliumi garsėjantis dainininkas.

„Kadangi esu kūno rengybos trenerė, daug laiko praleidžiu sporto salėje. Todėl dažniausiai mane pamatyti galima su sportine arba laisvalaikio apranga. Pirmenybę teikiu patogumui. Džinsai ir sportiniai bateliai man numeris vienas. Labai mėgstu lengvo audinio sukneles. Jų mano spintoje pavasarį ir vasarą yra daugiausiai“, – apie savo stilių kalbėjo I.Burlinskaitė ir pridūrė, kad šį sezoną ją ypač žavi klasikiniai drabužių deriniai su sportinio stiliaus priemaišomis, ryškios spalvos ir gėlių motyvai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vedant renginius T. Legenzovas renkasi klasikinį arba modernų-klasikinį stilių. Tačiau laisvalaikiu – priešingai: keičia aprangą į kuo patogesnę, laisvesnę ir labai mėgsta eksperimentus.

„Mano apsirengimas labiausiai priklauso nuo nuotaikos, kartais norisi išeiti į miestą spalvotais drabužiais, su daugybe aksesuarų, plėšytomis kelnėmis ar marškinėliais. Na, o kartais norisi to vilnietiško subtilumo, tamsesnių, blankesnių atspalvių ir tik kelių išskirtinių detalių: odinės striukės, avalynės ar diržo“, – pasakoja šokėjas ir priduria, kad šio sezono pirkinių planuose – permatomas lietpaltis.

R. E. Pitkauskienė neišskiria tik pavasariui tinkančio stiliaus. Moteris drabužius derina prie progos, renginio ar reikalaujamo aprangos kodo. Atėjus pavasariui gražuolė mielai puošiasi elegatiško stiliaus suknelėmis, lengvai ir patogiais sijonais.

„Į madą atėjus naujovėms, turiu taisyklę – rinktis tik tai, kas man tinka prie figūros tipo ir su kuo jaučiuosi geriausiai. Šį pavasarį į spintą įsileisiu daugiau ryškių spalvų ir aksesuarų“, – renginyje kalbėjo modelis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų