REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
19
Stano (nuotr. Organizatorių)

Žmonės nebegali tylėti: vis dar piktinasi, kodėl vaistai kitose šalyse gerokai pigesni už vaistus, kuriuos galima įsigyti Lietuvoje.

19

Žmonės nebegali tylėti: vis dar piktinasi, kodėl vaistai kitose šalyse gerokai pigesni už vaistus, kuriuos galima įsigyti Lietuvoje.

REKLAMA

Šį kartą nuo didžiulio kainų skirtumo apstulbęs buvo Stanislavas Stavickis-Stano,socialino tinklo paskyroje vyras pasidalijo istorija.

„Išėjau iš studijos valandėlei sportuoti ir galvoju grįžtant nusipirksiu žuvies taukų, nes vis pamirštu. Na, žinot, vitaminai ir panašiai. Gal net sveikiau negu polietileno apsirijusios lašišos. Kortelės nepaėmiau, dar pasimes. Sukrapščiau studijoje šešis eurus iš pakampių ir išlėkiau į pavasarį.

Grįžtant užsukau į vaistinę. Nors ir turėjau įtarimų, kad mano finansinis pajėgumas nėra aukščiausiame lygyje, to nesureikšminau, juk šeši eurai ( beveik 20 litų) yra nemažai, o čia tik žuvų taukai... Suprantu, kad daugumai šios žinutės pabaiga aiški – pinigų man neužteko. Ir dar taip neužteko, kad vis dar negaliu atsigauti. Vaistinėje vyko akcijos.

REKLAMA
REKLAMA

Perki du kitas nemokamai, trisdešimt procentų nuolaida, bet nepaisant visko žuvies taukų tabletėmis mažiausia kaina buvo 11.23 eurų, o patys pigiausi skysti žuvies taukai su 45 procentų nuolaida kainavo 6.35 eurų.

REKLAMA

Stovėjau prie stendo ir negalėdamas patikėti vis dar ieškojau akimis įkandamos kainos, bet net mažiausia pakuotė buvo brangesnė nei turimi eurai. Ir pasidarė man gėda, bet ne dėl to, kad pritrūko pinigų, galėjau nubėgt iki studijos ir pasiėmęs kortelę nusipirkti kokių tik noriu taukų.

Gėda pasidarė nes eilėje stovėjo pensininkai, mano, Antaklanio rajono senbuviai, panašu, kad namuose jie neturėjo tokių kortelių ir žuvies taukų už 12 eurų sau galėtų leisti nusipirkti tik per Kalėdas“, – piktinosi Stano.

Po vyro įrašu pradėjo plūsti komentarai, žmonės piktinosi neadekvačiomis vaistų kainomis ir palaikė atlikėjo nuomonę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų