REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
45
Jurgita Jurkutė-Širvaitė (Fotobankas)

Žiūrovų mylima aktorė, televizijos laidų vedėja Jurgita Jurkutė-Širvaitė balandžio 23-ąją švenčia 34-ąjį gimtadienį. Tiesa, šia diena moteris taip pat mini ir vardadienį.

45

Žiūrovų mylima aktorė, televizijos laidų vedėja Jurgita Jurkutė-Širvaitė balandžio 23-ąją švenčia 34-ąjį gimtadienį. Tiesa, šia diena moteris taip pat mini ir vardadienį.

REKLAMA

Moteris gerai pažįstama ir TV3 televizijos žiūrovams: ji vedė populiariausius projektus „Šok su manimi“, „Chorų karai“, taip pat vaidino didelio pasisekimo susilaukusiame seriale „Moterys meluoja geriau“. 

Anksčiau Jurgita yra sakiusi, kad vaidmenį pirmame serialo „Moterys meluoja geriau“ sezone prisimena su nostalgija ir tikina, kad palikti serialą buvo priversta dėl savo svajonės.

„Tai buvo priežastis, kodėl nusprendžiau stoti į LMTA aktorystės specialybę. Man buvo pasakyta: priimame tave, bet turi išeiti iš televizijos. Taip palikau serialą, įvyko šiokie tokie mainai, o į televiziją grįžau po kelerių metų jau kaip vedėja. Tiesą pasakius, vėliau nebesulaukiau jokių pasiūlymų vaidinti serialuose.

REKLAMA
REKLAMA

Visada jaučiau, kad Rolandui Skaisgiriui galbūt skaudu, jog išėjau, nežinau, ar jis žinojo, kad kito pasirinkimo neturėjau. Jolanta į serialą vis tiek negrįžtų, bet tikiu, kad Rolandas yra kūrybingas ir galėtų sugalvoti naują vaidmenį“, – gudriai šypsojosi viena gražiausių Lietuvos moterų, seriale vaidinusi tik pirmąjį sezoną.

REKLAMA

Seniau „Žinių radijo“ laidoje „Pasimatymai“ Jurgita tikino, kad jos gyvenimas labiausiai pasikeitė po to, kai gimė jos dukra.

„Gyvenimas kažkaip užsipildė. Atrodo, kad viskas yra savo vietose. Aš visai nebegalvoju apie tai, kas buvo, arba apie tai, kas bus, nes ji mane priverčia būti „čia“ ir „dabar“. Tai yra labai geras jausmas“, – kalbėjo J. Jurkutė.

„Iš esmės, ką atnešė Kornelijos gimimas, tai prikėlė tą dalį manęs ir leidžia man tai daryti labai drąsiai ir tuo mėgautis, nes tu kažkaip gali stebėdamas kitus žmones, tą energiją akumuliuoti ir tuo gyventi.

REKLAMA
REKLAMA

Man gera, aš noriu šypsotis, noriu, kad būtų pozityvumo. Ką mes susikuriame, tą mes pritraukiame. Tai yra mūsų pasirinkimas, ką mes norime pritraukti“, – sakė ji.

Žymi laidų vedėja ir aktorė Jurgita pirmąkart prabilo atvirai, kodėl buvo palikusi televiziją.

„Jeigu kalbėti apie akademiją, tai taip, man buvo keliami tam tikri reikalavimai.

Mane pasikvietė su sąlyga, kad tu išeisi iš televizijos. Tai lėmė ne tokius jau gerus santykius su prodiuseriais, kur aš tuo metu dirbau, nes aš pasiryžau studijuoti, padaryti kažką vardan to, kas man atrodė labai prasminga, gražu ir aš tikėjau, kad ten daug išmoksiu, daug atrasiu. <...> Man norisi pasidalinti tuo, ką aš galiu, kas man gražu, bet jeigu tai bus tuščias energijos švaistymas, tai aš visai nematau tame prasmės“, – sakė ji.

Moteris nebijo kalbėti apie gyvenimo sunkumus, bei dalijasi su gerbėjais motinystės džiaugsmais. Moteris yra sakiusi, kad gimus dukrelei beatodairiškų sprendimų ar rizikos jos gyvenime tikrai sumažėjo.

Nuotraukų galerijoje pamatykite, kaip keitėsi moters išvaizda.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų