REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
21
Ineta Stasiulytė (Paulius Peleckis/Fotobankas)

Žymi aktorė Ineta Stasiulytė su mylimuoju Deividu Meškausku išgyvena vienas gražiausių akimirkų. Pora augina dukrelę Frėja.

21

Žymi aktorė Ineta Stasiulytė su mylimuoju Deividu Meškausku išgyvena vienas gražiausių akimirkų. Pora augina dukrelę Frėja.

REKLAMA

Dviejų dukrų mama mielai dalijasi savo gyvenimo akimirkomis, o visai neseniai savo instagramo paskyroje moteris pasidalijo kadru, kuriame atrodo nepriekaištingai.

 

 

„Kaip kaip? Tūpt stot tūpt stot ir viskas“, – po nuotrauka rašė žymi moteris.

Gerbėjams į akį krito moters nepriekaištinga figūra, panašu, kad aktorė lengvai atsikratė papildomų kilogramų ir atrodo puikiai. Aktorė sulaukė pagyrų ir palaikymo iš savo sekėjų.

Pataria būsimoms mamoms

Portalas tv3.lt primena, kad aštuoneris metus kartu esanti pora dukrelės susilaukė spalio mėnesį.

Anksčiau moteris yra sakiusi, kad į antrosios dukros gimdymą važiavo kaip į šventę, taip pat aktorė mielai dalijasi patarimais, su būsimomis mamomis.

REKLAMA
REKLAMA

Dviejų dukrų mama Ineta Stasiulytė turi vieną auksinį patarimą, ką geriausia galėtų padaryti kiekviena vaikų turinti ar dar jų besilaukianti moteris.

REKLAMA

„Atsipūsti. Net tada, kai dar esate nėščia, ir gimdymo metu, ir po jo. Jie vis tiek užaugs“, – pataria moteris pranešime spaudai.

I.Stasiulytė, kaip niekad atvira – papasakoja apie tikėjimą, minčių galią ir sąmoningą nusiteikimą: „Jei išgirsdavau, kai kas nors pasakoja apie ramų kūdikį, prašydavau papasakoti dar daugiau ir lyg sugerdavau į save tas mintis. Ir atvirkščiai, jeigu kas nors skųsdavosi – nukreipdavau kalbą ir stengdavausi neklausyti.

Taip pat visada sau viduje sakiau, kad gimdymas bus pati pati didžiausia šventė, todėl vos pajutusi sąrėmius pasidažiau blakstienas ir tik tada išvažiavau į ligoninę.“

REKLAMA
REKLAMA

Būtent meditacijos, sąmoningo kvėpavimo pratimai ir susitelkimas į savo mintis ir buvo didžiausias pasiruošimas gimdymui, nes, Ineta juokdamasi prisipažino, kad spalį gimusiai dukrai Frėjai naujagimio krepšelį ruošė vos keletas savaičių iki kelionės į ligoninę.

„Žinojau, kad jeigu ko nors pritrūksiu, nuvažiuosiu ir nusipirksiu. Nenorėjau apsikrauti daiktais, todėl įsigijau tik svarbiausius reikmenis ir vežimėlį, kurio modelį rinkausi pagal savo poreikius – nedidelį ir manevringą“, – dalinosi patirtimi dviejų dukrų mama salę prajuokinusi pasakojimu, kaip su savo nedideliu manevringu vežimėliu norėjusi pasivažinėti po mišką ir jau pusiaukelėje suprato, kad tiek vežimėlį, tiek vaiką teks parsinešti, nes pravažiuoti buvo neįmanoma.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kiek anksčiau Ineta minėjo, jog dukros laukimas buvo įdomus ir nesudėtingas.

„Aš tikrai turiu daug veiklos už namų, bet kiekvieną kartą grįžtant – labai įdomu. Rūbelių daugėja, įrangos daugėja. Reikia visus naujojo būsto darbus pasidaryti, viską įrengti. Norisi viską baigti, kol gims vaikas – toks yra mano tikslas“, – pasakojo šokėjas.

„Viskas labai lengva. Tik dabar paskutinis mėnuo. Čia yra sunkumas. Visas nėštumas buvo lengvas“, – apie laukimo laikotarpį prabilo aktorė. Visgi būsimieji tėveliai vaikelio vardo atskleisti dar nenorėjo, tačiau patikino, kad jį jau išrinko.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų