REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
55
Eleonora Sebrova prašo pagalbos (tv3.lt fotomontažas)

Kylanti atlikėja Eleonora Sebrova trečiadienio popietę savo feisbuko paskyroje pasidalijo pagalbos šauksmu. Žymi moteris sakė, kad buvo pavogta ne tik filmavimo įranga, bet ir jos naujojo vaizdo klipo medžiaga.

55

Kylanti atlikėja Eleonora Sebrova trečiadienio popietę savo feisbuko paskyroje pasidalijo pagalbos šauksmu. Žymi moteris sakė, kad buvo pavogta ne tik filmavimo įranga, bet ir jos naujojo vaizdo klipo medžiaga.

REKLAMA

„Klipo filmavimas vyko pasaulinio garso skulptoriaus Lorenzo De Quinn dirbtuvėse. Buvo nufilmuotas jau visas vaizdo klipas...“, – susijaudinusi tv3.lt sakė Eleonora.

Moteris neslėpė apmaudo dėl susiklosčiusios situacijos – naujosios dainos „With You“ vaizdo klipas pasaulį išvysti turėjo jau po poros savaičių.

„Esu Lorenzo De Quinn talento gerbėja jau labai senai, o draugais mes tapome gal daugiau nei prieš metus. Pati tikrai nebūčiau drįsusi jo prašyti bendradarbiauti, bet, kai jis pasiūlė kažką padaryti kartu, pradėjau gvildenti idėją. Ir maždaug po metų šis bendras projektas turėjo tapti realybe – „With You“ klipo filmavimas Lorenzo studijoje.

Lorenzo darbai mano sieloje sužadina tai, kas pakyli virš realybės. Vienoje vietoje aš išvydau tiek grožio, kaip niekada. Kas mane pažįsta, žino, jog aš visada pasiekiu savo tikslą, niekada nepasiduodu, ir manęs palaužti yra neįmanoma. Žinau, kad po šios vagystės aš sukursiu kažką dar gražiau, nors dar, kol kas, neįsivaizduoju“, – pasimetusi savo feisbuko paskyroje sakė Eleonora.

REKLAMA
REKLAMA

Eleonorai paskambinęs operatorius Mindaugas Urbikas pasakė, kad 14 valandą dienos rado išdaužtą automobilio langą, o iš jo buvo pavogta naujutėlė technika bei atminties kortelėse buvusi medžiaga.

REKLAMA

Moteris neslėpė, kad filmavimas jai atsėjo nemažą sumą – apie 20 tūkst. eurų. „Aparatūra verta 15 tūkst. 600 eurų, o visa kita – transportavimas, nuoma... Tai turėjo būti mano gražiausias klipas“, – vos žodžius rinko ji.

„Pažįstu Mindaugą Urbiką tikrai nedaug, bet tai retas žmogus, kuris sugebėjo mane nustebinti savo talentu ir darbo rezultatais. Tai yra talentingiausias operatorius ir montuotojas, kurį pažįstu (10 metų dirbant su grupe SEL teko susidurti su ne viena dešimtimi). Tikrai iškyla klausimas, kodėl taip atsitinka tokiems talentingiems žmonėms, bet tikiu, kad iš šitos istorijos gautos pamokos mus nuves ten kur dar gražiau ir geriau“, – skelbė moteris.

REKLAMA
REKLAMA

Ji taip pat pridūrė, kad įvykis nutiko Ispanijoje, Barselonos mieste, tačiau į įvykio vietą neatvyko net policijos pareigūnai. 

„Reikėjo važiuoti į artimiausią nuovadą. Užpildėme dokumentus, bet jie net pirštų antspaudų nepaėmė... Pilna nuovada nuskriaustųjų – kam rankinę, kam laikrodį pavogė“, – pasakojo E. Sebrova.

Dabar atlikėja išplatino pagalbos šauksmą, kuriuo operatorius tikisi sulaukti bent kokios paramos. Šiuo metu jam paaukota 1028 eurai.

Muzikinio klipo filmavimas Barselonoje ir visos įrangos vagystė | Videografo V-log`as from Urbikas Video Production on Vimeo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų