REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Eurolygos atkrintamąsias Kauno „Žalgiris“ pradėjo istorine nesėkme. Vos 43 taškus į Stambulo „Fenerbahče“ krepšį sumetę Lietuvos čempionai kartu pasiekė ir klubo antirekordą.

Eurolygos atkrintamąsias Kauno „Žalgiris“ pradėjo istorine nesėkme. Vos 43 taškus į Stambulo „Fenerbahče“ krepšį sumetę Lietuvos čempionai kartu pasiekė ir klubo antirekordą.

REKLAMA

Žalgiriečių snaiperis Artūras Milaknis visų rungtynių metu pataikė 1 tritaškį, o po triuškinančios nesėkmės tikino, kad iš tiesų komanda  žaidė tarsi priešingai visiems susistarimams.

„Jei atvirai, tai nesigavo viskas. Nedarėme to, ką buvome susitarę, ką žiūrėjome. Gal atkrintamųjų jaudulys kažką paveikė. Kiekvienas buvome pagavę gerą bangą, užsivedę, norėjome kažką gelbėti, bet pradėjome griūti kaip kortų namelis. Nei kažkur gynyboje, nei puolime nedarėme to, ką buvome sutarę“, – portalui krepsinis.net kalbėjo snaiperis.

Kartu A. Milaknis prasitarė, kad Šarūnas Jasikevičius po istorinio antausio savo auklėtiniams rodys tą pačią vaizdo medžiagą, kurią rodė ir dabar, prieš pirmąją dvikovą Turkijoje. Žalgiriečiai atsitiesti laiko turi mažiau nei 48 valandas, kai ketvirtadienį Stambule stos į antrą tarpusavio mūšį.

REKLAMA
REKLAMA

– Kas konkrečiau „Fenerbahče“ gynyboje taip maišė kortas „Žalgiriui“?

– Niekas nemaišė, nes kaip mums sakė – taip jie gynėsi. Nežinau, kodėl tai nepasiekė mūsų galvų. Viskas buvo taip, kaip planavome, tik kamuolys niekaip nenueidavo ten, kur turėjo. Aišku, nėra paprasta prieš „Fenerbahče“ įvesti kamuolį ten, kur norime, bet kažkur buvo pamestos galvos, kažkur skubėjome, o gal čia reikėjo šiek tiek ramybės.

REKLAMA

– Kiek kitokia komanda „Fenerbahče“ yra atkrintamųjų režime?

– Apskritai atkrintamosios yra dalykas, kurio daug lyginti negalime. Neturime didelio jų bagažo, 10 metų iš eilės, bet manau, kad varžovai parodė, kaip reikia įeiti į tokias pirmas rungtynes. Manau, kad pradžioje stovėjome neblogai, kažkiek atsakėme ir laikėmės šalia. Bet pametėme koncentraciją kelioms atakoms, pasipylė keli tritaškiai, neprasižengėme antroje pusėje, neįėjome į bonusą, o jie pabėgo 10 taškų. Vėliau jiems įtampa nusiėmė, kuri kažkiek gal ir slėgė pirmose rungtynėse, o paskui jau nuvažiavo traukinys.

REKLAMA
REKLAMA

– Ar tokios rungtynės yra mokomoji medžiaga, kaip nežaisti ketvirtadienį?

– Treneris minėjo, kad žiūrėsime lygiai tą patį video kaip prieš šį mačą. Niekas nepasikeitė – nei taktinės, nei mūsų klaidos. Reikia pagaliau dėtis viską į galvas, nes niekas dar neprarasta. Reikia tik nusiraminti ir žaisti savo žaidimą.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų