REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
31
Edita Daniūtė su sūneliu (nuotr. asmeninio albumo („Facebook“)

Daugiausia titulų turinti sportinių šokių atstovė Edita Daniūtė su šeima mėgaujasi saulės spinduliais lietuvių pamėgtame Egipte.

31

Daugiausia titulų turinti sportinių šokių atstovė Edita Daniūtė su šeima mėgaujasi saulės spinduliais lietuvių pamėgtame Egipte.

REKLAMA

Moteris nepraleidžia progos su gerbėjai pasidalyti gražiausiomis atostogų akimirkomis.

Ji su sužadėtiniu Mirko Gozzoli, sūneliu Romeo ir dukromis leidosi į taip trokštamas atostogas. Socialiniuose tinkluose pasidalytais kadrais, matyti, kad šeima puikiai leidžia laiką.

Vaikai mėgaujasi vandens pramogomis, o pati šokėja saulės voniomis. Taip pat pora išbandė ir aktyvių pramogų. Edita kartu su sužadėtiniu skraidė parasparniu, o dienos pabaigoje nepraleido progos prasimankštinti.

Gerbėjus moteris stebino ne tik spalvingais atostogų kadrais, bet ir savo figūra. 39-erių šokėja atrodo nepriekaištingai. Žinoma, nei kiek neatsilieka ir moters sužadėtinis – šokėjų pora atrodo tobulai.

REKLAMA
REKLAMA

Portalas tv3.lt primena, nors Edita prieš du metus susilaukė sūnaus, tačiau netrukus jau džiaugėsi grįžusiomis formomis.

Šiandien intensyviai šokti mokanti moteris – dar tvirtesnė ir grakštesnė, o pasidalinusi nuotraukomis iš atostogų parodė savo tvirtą kūną. Pavydėtina figūra pasižymi ir moters širdies draugas Mirko Gozzoli.

REKLAMA

Kovo mėnesį gimusio mažylio Edita susilaukė Italijoje. Žymi moteris iš pirmosios santuokos su advokatu Mindaugu Vasiliausku dar augina 8 metų dukterį Evitą.

Šokėjos karjerą E. Daniūtė baigė 2014 metų pabaigoje, kai dar kartą su M. Gozzoli laimėjo Tarptautinės sportinių šokių federacijos (WDSF) profesionalų standartinių šokių pasaulio čempionato auksą.

Šiuo metu savo vardo šokių studiją Kaune turinti Edita kartu su savo gyvenimo ir šokių partneriu dirba treneriais.

 

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų