REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pateikiame balandžio 16-os dienos horoskopą dvylikai Zodiako ženklų.

Pateikiame balandžio 16-os dienos horoskopą dvylikai Zodiako ženklų.

REKLAMA

Avinas

Permaininga diena. Jums neabejotinai seksis organizuoti, susipažinti ir bendrauti su įvairiais žmonėmis. Kita vertus, tiek daug susitikimų, įvykių, kiek tikėjotės, tikriausiai neįvyks. Situacija dėl to neturėtų pablogėti.

Tauras

Šiandien itin svarbi teigiama nuostata. Tai padės jums neprarasti savitvardos ir pasitikėjimo, jei teks demonstruoti kompetenciją, žinias. Galite tikėtis naudos iš konfidencialių reikalų, socialinės sferos.

Dvyniai

Pasižymėsite emocionalumu, nuotaikų kaita. Daugiau dėmesio skirkite kasdieniniams reikalams ir žmonėms, kurie laukia jūsų dėmesio. Net paprasčiausia namų ruoša, mezgimas, knygos skaitymas veiks tarsi sielos vaistai.

Vėžys

Šiandien galite tikėtis darnos santykiuose su aplinkiniais. Puiku, jei būsite nusiteikę tvarkyti verslo reikalus, aptarti ilgalaikes komercines, nuomos sutartis. Tai žada neblogų rezultatų.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Šiandien lengvai ir noriai bendrausite su artimos aplinkos žmonėmis, galbūt vyksite į netolimą kelionę ar sudarysite neblogą sutartį. Turėtų sektis reikalai, susiję su mokslu, žiniasklaida.

REKLAMA

Mergelė

Šiandien būsite tokie jautrūs, kad opiai reaguosite į menkiausią nepasisekimą, nepalankumą. Galbūt atsiras vilčių dėl materialinės padėties pagerėjimo, santykių pasitaisymo šeimoje arba dėl šeimos nario perspektyvų.

Svarstyklės

Galite tikėtis problemų, jeigu nepakankamai dėmesio skirsite finansiniams bei materialiniams klausimams. Puikiai sutarsite su augančia karta. Galite tikėtis ir romantikos, jei bent kiek pasistengsite.

Skorpionas

Šiandien tereikia atsakingai dirbti ir diena nenuvils. Iš pat ryto pasirinkite dalykiniams reikalams tinkamą įvaizdį, nes jis pridės jums pasitikėjimo savimi bei subtilaus žavesio. Tai ypač svarbu, jei ketinate eiti į darbo interviu, konkursą.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Šiandien susidursite su smulkiomis kliūtimis. Nebūsite nusiteikę rimtai dirbti, derintis prie kitų žmonių, ieškoti kompromiso. Gali būti, kad apims nenugalimas noras gundyti priešingą lytį.

Ožiaragis

Šiandien galite gauti pasiūlymą, žadantį neblogas verslo, finansines perspektyvas. Galbūt aiškinsitės paskolų, lizingo galimybes bei sąlygas ir gauta informacija tinkamai pasinaudosite.

Vandenis

Palanku užsiimti veikla, susijusia su teisėtvarka, informacija, kelionėmis, tarptautine komercija. Galbūt sulauksite gero įvertinimo moksle, įtakingo asmens dėmesio, pasiūlymo vykti į kelionę ar pan.

Žuvys

Šiandien tvarkykite svarbius dalykinius reikalus, demonstruokite profesinę kompetenciją. Kuo daugiau nuveiksite, tuo geresnių rezultatų ir aukštesnio įvertinimo galėsite tikėtis. Šį kartą jūsų pastangos pasiteisins.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų