REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Melanie Hamlett (nuotr. facebook.com)

Atsiradus tokioms specialiai antrosios pusės paieškai skirtoms programėlėms kaip „Tinder“, žmonės ėmė gyventi visiškai kitaip.

12

Atsiradus tokioms specialiai antrosios pusės paieškai skirtoms programėlėms kaip „Tinder“, žmonės ėmė gyventi visiškai kitaip.

REKLAMA

Todėl jei anksčiau galvojome, kad tik vyresni vyrai domisi kur kas jaunesnėmis merginomis, dabar metas pagalvoti ir apie kitokį variantą.

Rašytoja iš Los Andželo atskleidė užsienio žiniasklaidai atskleidė savo istoriją ir nė kiek nesigėdydama prisipažino, kad būdama 41 metų mėgaujasi geriausiu seksu savo gyvenime.

Negana to, pasirodo, kad ji miega išskirtinai tik su jaunesniais vaikinais – vyresnių, anot Melanie Hamlett, ji nė netraukia. O štai jaunesni meilužiai leidžia jai pasijausti tarsi karalienei.

„Jauni vaikinai yra ne tokie emocionalūs, dievina susitikinėjimą su vyresne, savimi pasitikinčia moterimi, kuri ne tik žino, ko nori, bet jiems dar tai ir pasako. Niekuomet nesijaučiau tokia seksuali ir graži“, – pasakojo Melanie.

REKLAMA
REKLAMA

Sulaukusi 40 metų M. Hamlett sako persigandusi, kad nuo šiol nebetrauks nė vieno vyro – moteris galvojo, kad paprasčiausiai taps visiems nematoma.

REKLAMA

Taip ir nutiko, iki kol ji nenusprendė savo „Tinder“ profilyje pakeisti informacijos, jog ieško ne bendraamžio, o bet kokio vyro, nuo 25 metų.

Negana to, jaunieji meilužiai ją nustebindavo ne tik savo gabumais lovoje, bet ir požiūriu ar gyvenimo būdu. Pavyzdžiui, prancūzai jai gamindavo vakarienę, o patiekalams reikalingus padažus pavadindavo jos vardu.

Rašytoja taip pamėgo naujuosius savo gyvenimo palydovus, kad net nebežino, ar kada nors gyvenime dar norėtų susitikinėti su savo amžiaus vyrais.

Netgi 10 metų jaunesnius vyrus ji dabar vadina sau „per senais“.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų