REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
Partnerio turinys
Turinys paruoštas bei kontroliuojamas projekto partnerio

Visiškai atsitiktinai socialiniame tinkle pamačiusi informaciją apie IKEA ir TV3 bendrą projektą „Namų idėja su IKEA“ pamačiusi Aleksandra pamanė, kad reikėtų išbandyti laimę. Trijų kambarių butą moteris dalijasi ne tik su vyru ir trimis vaikais, bet ir mama Natalija.

Visiškai atsitiktinai socialiniame tinkle pamačiusi informaciją apie IKEA ir TV3 bendrą projektą „Namų idėja su IKEA“ pamačiusi Aleksandra pamanė, kad reikėtų išbandyti laimę. Trijų kambarių butą moteris dalijasi ne tik su vyru ir trimis vaikais, bet ir mama Natalija.

REKLAMA

Aleksandra pasakojo, kad remonto mamos kambariui labai reikėjo, todėl labai apsižiaugė, kai sulaukė skambučio iš TV3.

Nesuprato, kas skambina

Kaip pasakojo Aleksandra, jos šeima mėgo žiūrėti per kitus užsienio kanalus laidas, kuriose buvo rodomi namų pokyčiai. Šeima vis svajodavo, kad kai tik pasirodys panašus projektas Lietuvoje, būtinai jame dalyvaus.

Pasirodo, reikia svajoti labai atsargiai, nes norai pildosi. Moteris pasakojo, kada socialiniame tinkle pamatė informaciją apie IKEA ir TV3 bendrą projektą „Namų idėja su IKEA“, užpildė dalyvio anketą. „Būna, kai užpildai kokią loteriją, vis lauki to rezultato, kada jį paskelbs, nes labai nori laimėti. O čia buvo toks atvejis, kad mes užpildėme anketą ir pamiršome.

REKLAMA
REKLAMA

Tą dieną, kai paskambino nepažįstamas numeris, galvoju, kas čia. Sako, mes čia iš TV3. O aš iš pradžių neišgirdau, kad iš TV3. Galvoju, dabar siūlys paslaugas. Ir kai pasakė „Namų idėja su IKEA“, vos nepargriuvau. Sakau ką, čia rimtai?“ – prisiminė Aleksandra.

REKLAMA

Seniai norėjo sutvarkyti kambarį

Kaip pasakojo Aleksandra, jau daug metų mamos kambarys buvo netvarkytas: „Nė nesvarstydami pasirinkome šį kambarį. Mama tiek neuždirba, kad pati galėtų jį kapitaliai suremontuoti.

Su vyru pasvajodavom, kad kažkada mamai reikia padaryti staigmeną ir suremontuoti. Kai pamatėme projekto reklamą, pradėjome su vyru tartis, mamai nieko nesakydami.“

Tačiau paslaptis, kad Aleksandra ruošiasi dalyvauti projekte, greitai išaiškėjo – Natalija pamatė, kad dukra fotografuoja jos kambarį. Sužinojusi, kad dukra bandys sėkmę projekte, moteris išliko skeptiška ir netikėjo, kad gali pasisekti.

REKLAMA
REKLAMA

Kambariui labai reikėjo permainų. Kambaryje buvo tarybinius laikus menantys tamsūs baldai, ant sienos pakabintas kilimas, kitas gulėjo ant grindų. Aleksandra pasakojo, kad šeima taupė pinigus mamos kambario remontui, tačiau vis atsirasdavo nenumatytų išlaidų, todėl planų tekdavo atsisakyti.

Pradžiugino pasikeitimai

Ponios Natalijos kambaryje buvo įstiklintas balkonas. Kaip pasakoja Aleksandra, ten buvo patogu laikyti įvairius daiktus, todėl balkonas priminė sandėliuką. „Kadangi mama yra labai geraširdis žmogus, ji nesipriešino, kad mes ten savo daiktus padedame. Dabar nusprendėme, kad savo visus daiktus išnešime iš balkono ir padarysime ten poilsio zoną,“ – sakė Aleksandra.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dabar moters kambarys yra jaukus ir šviesus. Taip pat jame yra balkonas, virtusi jaukia poilsio zona. „Yra staliukas ir dvi kėdes, taip pat sienelė, skirta sodininkystei. Ji labai mėgsta ką nors pasodinti. Dar stelažai, ant kurių galėtų padėti vazonus ar kažką kita,“ – naujus pokyčius įvardino Aleksandra.

Ponia Natalija nematė, kaip buvo tvarkomas kambarys, todėl tik grįžusi į namus pamatė naujus pokyčius. Aleksandra sakė, kad jos mama labai susijaudino išvydusi pokyčius, todėl vos sugebėjo prakalbėti. „Anksčiau mama beveik visą laiką praleisdavo virtuvėje, o po pokyčių didžiąją dalį laiko praleidžia kambaryje ir nenori iš jo išeiti. Sako, kad jai labai gera ir jauku naujame kambaryje,“ – mamos įspūdžiais pasidalijo Aleksandra.

REKLAMA

TV laidoje - namų atnaujinimas su IKEA

Kiekvienoje „Namų idėja su IKEA“ laidoje bus atnaujinama vis kita septynių projekto dalyvių namų erdvė. Vėliau, laidos dalyviai varžysis tarpusavyje dėl galimybės laimėti pagrindinį prizą – viso būsto atnaujinimą.

Šis sprendimas priklausys ir nuo TV žiūrovų – jie galės balsuoti už erdvę, kurios atnaujinimas labiausiai patiko. Taigi, lemiamas sprendimas priklausys susumavus dalyvių ir žiūrovų balsavimo rezultatus, ir paaiškės paskutinės laidos metu.

Žiūrėkite, rinkite labiausiai patikusį pertvarkymą ir semkitės idėjų savo namams gražinti, juk už lango pavasaris – atsinaujinimo metas!

„Namų idėja su IKEA“ – kiekvieną šeštadienį 17.30 val. per TV3.

Daugiau apie pokyčius šiuose namuose skaitykite www.IKEA.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų