REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Anglijos futbolo „Premier“ lygoje šį savaitgalį laukiamiausias – sekmadienį vyksiantis „Liverpool“ ir Londono „Chelsea“ susirėmimas.

Anglijos futbolo „Premier“ lygoje šį savaitgalį laukiamiausias – sekmadienį vyksiantis „Liverpool“ ir Londono „Chelsea“ susirėmimas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Liverpulio klubas su „Manchester City“ kaunasi dėl čempiono titulo, o „Chelsea“ grumiasi dėl vietos pirmajame ketverte, kuris garantuoja vietą kito sezono UEFA Čempionų lygoje.

REKLAMA

„Liverpool“ Anglijos čempionate užima pirmąją vietą (82 taškai, 33 rungtynės). Jis dviem taškais lenkia „Manchester City“ komandą, bet pastaroji žaidė vienu maču mažiau.

„Chelsea“ futbolininkai rikiuojasi treti (66 taškai, 33 rungtynės). Londono „Tottenham Hotspur“, Londono „Arsenal“ ir „Manchester United“ surinko atitinkamai dviem, trimis ir penkiais taškais mažiau, bet visos šios ekipos žaidė po 32 mačus.

REKLAMA
REKLAMA

„Liverpool“ dabar Anglijos lygoje iškovojo keturias pergales iš eilės, o „Chelsea“ – tris. Pirmojo rato šių milžinų akistata baigėsi 1:1. Praėjusį sezoną „Anfield“ stadione komandos irgi išsiskyrė taikiai 1:1.

Pastaruosius penkerius metus įvairiose varžybose Anglijoje „aristokratai“ kur kas dažniau įveikia Liverpulio klubą. Paskutinį sykį ši komanda namie „Chelsea“ nugalėjo 2012 metų gegužę (4:1). Iš pastarųjų 16-os šių ekipų dvikovų įvairiuose frontuose „Liverpool“ futbolininkai triumfavo tik dviejose, šešiuose mačuose pajėgesnė buvo „Chelsea“, o aštuoneriose rungtynėse užfiksuotos lygiosios.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Iš viso „Premier“ lygoje šie klubai susitiko 53 kartus. 20 pergalių šventė „Chelsea“, 19 – „Liverpool“, 14 mačų baigėsi taikiai.

Šią savaitę „Liverpool“ Čempionų lygos ketvirtfinalio pirmosiose rungtynėse savo žiūrovų akivaizdoje 2:0 įveikė „Porto“ klubą.

Šeštadienį „Manchester United“ namie priims „West Ham United“, „Manchester City“ svečiuose kovos su „Crystal Palace“, pirmadienį „Arsenal“ išvykoje bandys paklupdyti „Watford“ ekipą.

Vaizdo transliacijų internetu platforma tvplaypremium.lt ir „TVPlay Sports“ kanalas šį savaitgalį ir pirmadienį iš viso parodys penkerias „Premier“ lygos rungtynes.

Transliacijų tvarkaraštis:

balandžio 13 d.

16.50 val. „Burnley“ – „Cardiff City“,

19.20 val. „Manchester United“ – „West Ham United“;

balandžio 14 d.

15.55 val. „Crystal Palace“ – „Manchester City“,

18.20 val. „Liverpool“ – „Chelsea“;

balandžio 15 d.

21.50 val. „Watford“ – „Arsenal“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų