REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trečiadienio vakarą Lietuvos krepšinio lygos (LKL) rungtynėse Klaipėdoje vietos „Neptūnas“ 89:74 įveikė Vilniaus „Rytą“.

Trečiadienio vakarą Lietuvos krepšinio lygos (LKL) rungtynėse Klaipėdoje vietos „Neptūnas“ 89:74 įveikė Vilniaus „Rytą“.

REKLAMA

Po šios pergalės uostamiesčio klubas čempionato turnyro lentelėje pavijo sostinės ekipą.

2-3 vietomis besidalijančios komandos turi po 22 pergales ir 7 nesėkmes.

Pasibaigus akistatai „Ryto“ strategas Dainius Adomaitis tvirtino, kad jo ekipai trūko energijos.

„Šiandien nuo pat pradžių skyrėsi komandų energija: mes pradėjome mačą su trimis grubiomis klaidomis gynyboje, kurias akcentavome prieš susitikimą. Tai buvo nepateisinama. Pirmoje pusėje prametę 19 metimų sugebėjome atkovoti tik vieną kamuolį puolime. Gal ir mano kaltė, kad neradau tinkamų žodžių kaip nuteikti komandą rungtynėms“, – sakė D. Adomaitis.

Vilniečių strategas taip pat užsiminė, kad tikisi geresnio žaidimo iš vieno lyderių D.J.Seeley.

Sunku pasakyti, kas nutiko D.J.Seeley. Jis turėjo piršto problemų, kurios jam trukdė net gaudyti kamuolį, buvo daromos procedūros, dabar lyg viskas turėtų būti gerai. Vienu metu jam buvome truputį nuėmę atsakomybę, kad jis turėtų kitą rolę, prisitaikytų. Faktas, kad laukia pokalbis su juo. Faktas, kad mums trūksta jo indėlio ir jis nėra tas žaidėjas, koks buvo ir kokio mums reikia“,- tvirtino specialistas.

REKLAMA
REKLAMA

Tuo metu Klaipėdos „Neptūno“ vyriausiasis treneris Kazys Maksvytis net ir po laimėtų rungtynių turėjo priekaištų teisėjams.

„Daug broko nebuvo, bet ginčytinos situacijos buvo „Ryto“ naudai. Ta pati mano techninė pražanga buvo po teisėjo klaidos. Taip, treneris negali taip elgtis, bet šiais metais „Neptūnas“ nukenčia nuo teisėjų ir aš skųsiuosi tol, kol situacija pagerės.

REKLAMA

Gal kaip kiekvienas treneris per daug myliu savo komandą ir noriu per daug į savo pusę naudingų švilpukų, bet, mano nuomone, kaip yra sakęs kolega Jasikevičius, negauname pagarbos iš teisėjų. Matyt, problema „Ryto“ autoritetas“,- po rungtynių kalbėjo K. Maksvytis.

Šiam mačui teisėjavo Tomas Jasevičius, Jurgis Laurinavičius ir Juozas Barkauskas.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų