REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
20
L. Jamesas ir M. Johnsonas (tv3.lt fotomontažas)

Didelių ambicijų prieš šį sezoną neslėpęs Los Andželo „Lakers“ klubas šiuo metu išgyvena tikrą suirutę – komandą netikėtai paliko jos prezidentas Magicas Johnsonas, tačiau tai dar toli gražu ne viskas.

20

Didelių ambicijų prieš šį sezoną neslėpęs Los Andželo „Lakers“ klubas šiuo metu išgyvena tikrą suirutę – komandą netikėtai paliko jos prezidentas Magicas Johnsonas, tačiau tai dar toli gražu ne viskas.

REKLAMA

Už žaidėjų sutartis ir įvairias krepšinio sporto operacijas atsakingas legendinis M. Johnsonas, kaip skelbia ESPN, savo darbe nuolat simuliuodavo ir realių veiklų net nebuvo pradėjęs.

ESPN atstovaujantis Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) apžvalgininkas Adrianas Wojnarowskis savo tviteryje pasidalino gėdingos šių dienų „Lakers“ istorijos pasakojimais.

LeBroną Jamesą vasarą prisiviliojęs Los Andželo klubas prieš sezoną buvo laikomas vienu favoritu tapti lygos „stebintoju“, tačiau jau žiemą tapo aišku, kad veikiausiai „Lakers“ gerbėjams laukti dar metus.

REKLAMA
REKLAMA

„Nuo to laiko, kai M. Johnsonas tapo klubo prezidentu, jis niekada neatliko darbo iki pabaigos. Jis netgi keliaudavo atskirai nuo komandos.

Šis darbas reikalauja milžiniškų pastangų ir energijos, o jis neatlikdavo nei žaidėjų paieškų, nei vadinamojo skautingo“, – rašė A. Wojnarowskis.

REKLAMA

NBA užkulisiuose jau kurį laiką kalbama, kad „Lakers“ trenerių štabas žinojo savo ateitį – tiksliau, jie žinojo, kad vos pasibaigus reguliariajam sezonui bus atleisti.

Apie tai, manoma, treneriai žinojo pastaruosius kelis mėnesius, tačiau ir toliau stengėsi kryptingai vadovauti legendinei komandai.

Trečiadienį akis į žemę nuleidęs M. Johnsonas atsistatydino visiškai netikėtai ir, kaip skelbia minėtas ESPN šaltinis, tokiu būdu iš skęstančio laivo spėjo „iššokti“ pirmasis.

„Treneriai žinojo, kad bus atleisti. Jie tikėjo, kad taip bus. Šis faktas buvo žinomas kelis mėnesius. O kas dabar? M. Johnsonas, negalėdamas pažiūrėti į akis klubo vadovei, paima ir atsistatydina. Jis viešai paskelbia, kad palieka komanda.

REKLAMA
REKLAMA

Kokia gėdinga dėmė šiam istoriniam klubui“, – toliau dėstė A. Wojnarowskis.

Tiesa tokia, kad dabartinį Los Andželo klubo trenerį Luke'ą Waltoną atleisti ketino pats M. Johnsonas, todėl kas klubo trenerių štabo laukia dabar – nežinia.

Primename, kad likus 6 rungtynėms iki sezono pabaigos L. Jamesas pranešė šiemet nebežaisiantis. Toks sprendimas, anot užsienio šaltinių, buvo priimtas dėl kiek anksčiau krepšininko patirtos traumos.

Vis tik, manoma, kad nesutarimai tam taipogi turėjo įtakos.

A. Wojnarowskis taip pat praneša, kad praėjusį šeštadienį M. Johnsonas su keliais klubo atstovais netgi buvo susitikęs su pačiu L. Jamesu.

Manoma, kad apie prezidento pasitraukimą krepšininkas tuo metu, arba bent po susitikimo, jau žinojo.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų