REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
30
Linas Adomaitis su žmona Irma (nuotr. asm. archyvo)

Balandžio 10-ąją, 43-ąjį gimtadienį švenčiantis muzikos prodiuseris ir dainininkas Linas Adomaitis išgyvena pačias nuostabiausias gyvenimo akimirkas.

30

Balandžio 10-ąją, 43-ąjį gimtadienį švenčiantis muzikos prodiuseris ir dainininkas Linas Adomaitis išgyvena pačias nuostabiausias gyvenimo akimirkas.

REKLAMA

Spalio mėnesį gimusi dukrytė Saulė apvertė atlikėjo kasdienybę aukštyn kojomis, tačiau jis prisipažįsta, kad tokios intensyvios gyvenimo tėkmės ilgai laukė ir kiekviena nemigo naktis bei tėvystės euforija ne tik neatima, bet dar ir prideda kūrybinės energijos jo muzikinei veiklai.

Užminė mįslę

Gimtadienį švenčiantis Linas instagramo asmeninėje paskyroje su gerbėjais pasidalijo jausmingu įrašu ir nuotraukomis.

Pasidalytose nuotraukose jis ir jo dukrelė Saulė stebi auksinius balionus, vyras džiaugėsi, kad tai pirmasis jo gimtadienis, kai jį sutinka su žmona ir dukrele.

„Saulė yra didžiausia dovana, kurios taip laukiau. Kai manęs paklausia – ko norėtum dovanų? – aš nežinau ką atsakyti, nes viskas, ko labiausiai trokštu yra šalia. Mylima Irma, ačiū Tau už šiandien patį pirmąjį pasveikinimą, vos pramerkus akis. Ačiū Tau, už kasdienes dovanas, kurios tokios neaprėpiamos ir neįkainojamos, bet tuo pačiu ir tokios žemiškos, apglėbiamos ir jaukios. Žinai, mūsų šeimoje tas skaičius 3 labai gražus, bet mes su Saulute kažkaip žiūrim į tą 4 ir galvojam“, – pabaigoje gerbėjams vyras užminė mįslę.

Po pasidalyta nuotrauka internautai vyrui linkėjo šeimos pagausėjimo ir kitą gimtadienį švęsti keturiese.

L. Adomaitis vis dažniau pasidalija mažosios nuotraukomis – jos sulaukia gausybės internautų dėmesio bei „patinka“ paspaudimų.

Dėkoja žmonai

Portalas tv3.lt primena, kad dukros pora susilaukė spalio mėnesį. Tąkart jis skyrė jausmingus žodžius žmonai.

„Aš labai didžiuojuosi savo mylima moterim, Ji vakar man įteikė didžiausią gyvenimo dovaną ir tuo pačiu – patį mažiausią pasaulyje žmogų, kokį kada nors esu laikęs rankose. Vakar Irma Adomaitiene padovanojo man nuostabią dukrytę, – rašė jis. – Tą akimirką, kai paėmiau mūsų dukrytę į rankas, realiai pajutau, kas yra amžinybė ir didžiausia kada nors jausta meilė. Laikydamas šį mažutį žmogutį rankose supratau, kad nemiegosiu visą naktį, po to dar kitą, ir žinau, kad tokių bemiegių naktų bus daug daugiau.“

Linas prisipažino, kad netveria džiaugsmu, o motina tapusi Irma yra labai laiminga ir po gimdymo jaučiasi gerai. Jis tikino besididžiuojantis savo žmona, kad ji taip gražiai perėjo sudėtingą nėštumo laikotarpį. Už trečio asmens atsiradimą šeimoje jis dėkoja Dievui.

„Prisipažinsiu: verkiu, nes tikras džiaugsmas visuomet turi ašaras. Kai svajoji ir kažko ilgai lauki – gavimo džiaugsmas yra neišmatuojamas, jis yra gilus, beribis. Tik tada prasmė įgauna savo formą“, – tikino žinomas atlikėjas.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Apie dovanas: tai pirmasis mano gimtadienis kai mes trise! Saulė yra didžiausia dovana, kurios taip laukiau. Kai manęs paklausia - ko norėtum dovanų? - aš nežinau ką atsakyti, nes viskas, ko labiausiai trokštu yra šalia. Mylima Irma, ačiū Tau už šiandien patį pirmąjį pasveikinimą vos pramerkus akis. Ačiū Tau už kasdienes dovanas, kurios tokios neaprėpiamos ir neįkainojamos, bet tuo pačiu ir tokios žemiškos, apglėbiamos ir jaukios. Žinai, mūsų šeimoje tas skaičius 3 labai gražus, bet mes su Saulute kažkaip žiūrim į tą 4 ir galvojam...

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų