REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
43
Paula Valentaitė (nuotr. Eimanto Genio)

Aštuoniolikmetė atlikėja Paula Valentaitė po trumpos pertraukos pavasarį pradeda ne tik naujais iššūkiais, bet ir žinia apie pirmąjį solinį albumą „Body talk“ bei jo pristatymo koncertą Vilniuje.

43

Aštuoniolikmetė atlikėja Paula Valentaitė po trumpos pertraukos pavasarį pradeda ne tik naujais iššūkiais, bet ir žinia apie pirmąjį solinį albumą „Body talk“ bei jo pristatymo koncertą Vilniuje.

REKLAMA

Daug jaudulio sukeliantys vieni svarbiausių gyvenimo įvykių, pasak atlikėjos, labai laukti ir planuoti, rašoma pranešime spaudai.

Vos šešiolikos sulaukusi dainininkė Paula pramogų pasaulį sudrebino žengdama į „Eurovizijos“ atrankos sceną ir ten iki to nežinoma mergina sugebėjo įtikinti žiūrovus bei komisiją, kad yra verta kovoti dėl kelialapio į didįjį konkursą iki pat finalo. Vėliau Paula išleido ne vieną savo kūrybos dainą ir aktyviai koncertavo.

Šiandien dainininkė jau pilnametė ir pastaruoju metu apie ją buvo galima išgirsti nedaug. Akivaizdu, kad tai buvo sąmoningas žingsnis, kurio metu atlikėja toli gražu nesėdėjo rankų sudėjusi.

REKLAMA
REKLAMA

„Žinote, pasakysiu labai atvirai. Pastarasis laikotarpis buvo ypatingas ir taip pat sudėtingas. Stovėti scenoje, atlikti savo kūrybos dainas visada buvo ir liks mano tikslas. Tai, kad pastaruoju metu nuo to buvau šiek tiek tolėliau, buvo sunku. Žinoma, tai nutiko dėl noro sukurti dar daugiau dainų, pabėgti nuo beprasmio dėmesio ir pagaliau sugrįžti su muzika, kuri kalbėtų už mane pačią. Kaip sakoma – po trumpos tylos galima sugrįžti dar garsiau!“, – atvirauja Paula.

REKLAMA

Šios dienos mergina labai laukė ir po trumpų kūrybinių atostogų atskleidžia tai, kas pasikeitė jos gyvenime bei ko galima laukti. Jau gegužės 2 dieną įvyks solinis Paulos mini albumo „Body talk“ pristatymo koncertas su grupe.

„Sunku apsakyti, kokius jausmus sukelia vien mintis apie tai! Svarbiausia gyvenimo diena, svarbiausias įvykis, dėl kurio labai jaudinuosi. Jau dabar intensyviai repetuojame ir ruošiamės gegužės 2-ąjai. Labai noriu, kad mano muziką išgirstų dar platesnis ratas žmonių, kad įvertintų tai, ką sudėjau į atskiras dainas“, – teigia dainininkė.

REKLAMA
REKLAMA

Gegužės 2 dieną Vilniuje įsikūrusiame „Paviljone“ vyksiantis pirmasis solinis Paulos koncertas – ne vienintelę nauja žinia. Jau visai netrukus dienos šviesą išvys serialas „Bloga mergaitė“, kuriame mergina atliks pagrindinį vaidmenį.

„Tai buvo visiškai nauja patirtis, didelis iššūkis man asmeniškai. Džiaugiuosi, kad teko padirbėti su tokia profesionalia kūrybine komanda. Su nekantrumu laukiu, kada tai galės įvertinti ir žiūrovai. Palietėme daug jauniems žmonėms aktualių problemų, todėl labai tikiu, kad mano įkūnytame personaže dalelę savęs ras ir daugiau žmonių“, – intriguoja mergina.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų