REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po tragiško jaunos plungiškės Ievos Strazdauskaitės nužudymo Lietuvoje į keistus eisme dalyvaujančių automobilių manevrus pradėta žvelgti tarsi pro padidinamąjį stiklą.

Po tragiško jaunos plungiškės Ievos Strazdauskaitės nužudymo Lietuvoje į keistus eisme dalyvaujančių automobilių manevrus pradėta žvelgti tarsi pro padidinamąjį stiklą.

REKLAMA

Visuomenė puikiai prisimena, kaip buvo inscenizuota avarija siekiant pagrobti I. Strazdauskaitės automobilį. Vėliau sekė dar kraupesni įvykiai, kurių rezultatas – itin žiaurus merginos nužudymas.

Prieš parą internete buvo paviešinta dar viena neįprasta bei tūkstančių internautų dėmesį atkreipusi istorija.

Atliko identiškus manevrus

Internautė Gintarė (tikrasis vardas ir pavardė redakcijai yra žinomi – aut. past.) socialiniame tinkle „Facebook“ išpasakojo, kokį košmarą patyrė, kai vidurnaktį ją pradėjo persekioti trys neaiškūs automobiliai.

„Vakar (naktį iš balandžio 7-sios į balandžio 8-ąją – aut. past.) papuoliau į labai nemalonią situaciją. Vilniuje apie 23.45 val. mane pradėjo sekti 3 automobiliai: Volvo, BMW ir Audi (vienas automobilis geltonais valstybiniais numeriais, galimai taksi – įrašo autorės pastaba).

REKLAMA
REKLAMA

Juos pastebėjau Antakalnyje, važiuojant link Saulėtekio. Įtarimų kilo tuomet, kai pamačiau, jog kelyje (automobilių vairuotojai – aut. past.) atliko tokius pat veiksmus kaip ir aš – suko į kiemus, rikiavosi į tas pačias eismo juostas, važiavo lygiai tokiu pačiu greičiu.

REKLAMA

Važiuojant link namų, per Antakalnį link Markučių, jie mane apsupo, neleido jų aplenkti. Automobilis, kuris važiavo priekyje vis lėtino greitį, automobilis kuris važiavo iš galo junginėjo ilgąsias šviesas, avarinį signalą.

Tuo tarpu šoninis automobilis stūmė į priešingą eismo juostą. Automobilyje, kuris važiavo man iš šono vairuotojas veidą buvo kažkuo užsidengęs. Bėgdama nuo jų Zarasų g. pravažiavau raudoną šviesoforo signalą. Visi trys automobiliai pasielgė taip pat. Jie sekė mane iki pat namų. Tik pamatę, kad prie namų mane pasitinka, jie pasišalino“, – buvo rašoma Gintarės žinutėje.

REKLAMA
REKLAMA

Kreipėsi į policiją

Mergina patvirtino, kad apie šį įvykį pranešė policijos pareigūnams.

Taip pat ji kreipėsi į internautus su tokiu prašymu: „Draugai, prašau pasidalinkite šiuo įrašu, gal atsiras kas tuo metu važiavo tuo pačiu maršrutu (Antakalnis-Saulėtekis-Antakalnis-Markučiai) ir galbūt kažką užfiksavo su automobiliuose esančiu vaizdo registratoriumi. Arba bent matė tokius pat įtartinus automobilius ir jų veiksmus.“

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vedėja Julija Samorokovskaja naujienų portalui tv3.lt patvirtino, kad pranešimas apie šį įvykį buvo gautas:

„Iš tikrųjų toks pranešimas apie socialiniame tinkle aprašomus įvykius buvo gautas balandžio 8-ąją, 12 val. 20 min. Šiuo metu yra tikslinamos visos aplinkybės. Tyrimas dar nepradėtas. Bandoma nustatyti bei apklausti liudytojus. Ir tada jau bus sprendžiama, kokių veiksmų imtis toliau.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų