REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kovą dėl UEFA Čempionų lygos nugalėtojo titulo tęsia aštuoni klubai. Antradienį ir trečiadienį vyks pirmosios ketvirtfinalio rungtynės.

Kovą dėl UEFA Čempionų lygos nugalėtojo titulo tęsia aštuoni klubai. Antradienį ir trečiadienį vyks pirmosios ketvirtfinalio rungtynės.

REKLAMA

Pasak daugelio futbolo specialistų, didžiausią intriga turėtų būti Anglijos komandų – „Manchester City“ ir Londono „Tottenham Hotspur“ akistatoje. Šios ekipos pirmą kartą susitiks tarpusavyje Europos turnyruose.

Nors „Tottenham Hotspur“ pastaruoju metu stringa Anglijos „Premier“ lygoje, nors Londono klubas senokai neteko realių galimybių kovoti dėl šalies čempiono vardo, tai nieko nereiškia. Mauricio Pochettino auklėtiniai puikiai rungtyniauja Čempionų lygoje. Jie aštuntfinalyje bendru rezultatu 4:0 pranoko Dortmundo „Borussia“.

Grupės varžybose „Tottenham Hostpur“ nepatyrė nė vieno pralaimėjimo. „Manchester City“ treneris Pepas Guardiola sakė, kad abi komandos turi vienodus šansus prasibrauti į pusfinalį.

REKLAMA
REKLAMA

Per visą klubų istoriją jie tarpusavyje galynėjosi net 161 kartą. Minimaliai pirmauja „Manchester City“. „Miestiečiai“ iškovojo 61 pergalę, patyrė 60 pralaimėjimų, o 35 dvikovos baigėsi taikiai. Tiesa, Mančesterio ekipa laimėjo paskutinius tris mačus prieš „Tottenham Hotspur“.

REKLAMA

„Manchester City“ su „Liverpool“ kaunasi dėl Anglijos pirmenybių čempiono titulo. Mančesterio komanda turi dviem taškais mažiau, bet Liverpulio futbolininkai žaidė vienomis rungtynėmis daugiau. „Tottenham Hotspur“ grumiasi dėl vietos pirmajame ketverte.

Iš pastarųjų penkerių rungtynių įvairiose varžybose „Manchester City“ triumfavo visose, o „Tottenham Hotspur“ – tik dvejose. Šis klubas pirmą kartą šio sezono Čempionų lygų žais ne garsiajame „Wembley“, o naujai pastatytame savajame stadione, kuris oficialiai atidarytas tik balandžio pradžioje (jame telpa 62 tūkst. žmonių).

REKLAMA
REKLAMA

Čempionų lygos ketvirtfinalio pirmajame mače antradienį „Liverpool“ namie priims „Porto“, trečiadienį „Manchester United“ savo aikštėje grumsis su „Barcelona“, o Amsterdamo „Ajax“ savo žiūrovų akivaizdoje mes iššūkį Turino „Juventus“ futbolininkams.

„Ajax“ pateikė kol kas didžiausią sezono staigmeną, kai aštuntfinalyje eliminavo čempiono titulą gynusį Madrido „Real“.

Tačiau šioje poroje dauguma specialistų aiškiu favoritu vadina Italijos milžiną. Prognozuojama, kad į kitą etapą taip pat turėtų žengti „Barcelona“ ir „Liverpool“.

Ketvirtfinalio mačus rodys vaizdo transliacijų internetu platforma tvplaypremium.lt, „TVPlay Sports“, „TVPlay Sports+“ ir TV6 kanalai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Transliacijų tvarkaraštis:

Balandžio 9 d. (antradienis)

21.50 val. „Liverpool“ – „Porto“ (tvplaypremium.lt, „TVPlay Sports“),

21.50 val. „Tottenham Hotspur“ – „Mancester City“ (tvplaypremium.lt, „TVPlay Sports+“, TV6);

Balandžio 10 d. (trečiadienis)

21.50 val. „Manchester United“ – „Barcelona“ (tvplaypremium.lt, „TVPlay Sports“),

21.50 val. „Ajax“ – „Juventus“ (tvplaypremium.lt, „TVPlay Sports+“, TV6).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų