REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
36
Britney Spears ir Christina Aguilera (tv3.lt fotomontažas)

Prieš tapdamas Marilyn Monroe, Norma Jeane Baker buvo paprasta mergaitė, kuri net neturėjo nuolatinių namų. Cindy Crawford buvo tik eilinė mergina, kuri leidosi fotografuojama vietinio fotografo, tai jai lėmė sėkmę pakliūti ant žurnalų viršelių.

36

Prieš tapdamas Marilyn Monroe, Norma Jeane Baker buvo paprasta mergaitė, kuri net neturėjo nuolatinių namų. Cindy Crawford buvo tik eilinė mergina, kuri leidosi fotografuojama vietinio fotografo, tai jai lėmė sėkmę pakliūti ant žurnalų viršelių.

REKLAMA

Mes niekada nežinome, ką ateitis mums paruošė ir tiesiog einame likimo skirtu keliu.

Dabar sunku įsivaizduoti, tačiau buvo laikas, kai gerai visame pasaulyje žinomos įžymybės, buvo visiškai paprastos ir niekam nežinomos asmenybės. Siūlome pasižvalgyti po šias mėgstamų žvaigždžių nuotraukas ir pamatyti, kaip jos atrodė anksčiau, prieš užklumpant pasaulinei sėkmei.

Tyra Banks

„Topmodelių“ vedėja, manekenė, aktorė, verslininkė, prodiuserė ir net atlikėja – žavingoji Tyra Banks turi daug talentų. 45-erių modelis įkvepia moteris ne tik siekti savo tikslų, bet ir mylėti savo kūną tokį, koks jis yra.

REKLAMA
REKLAMA

Asmeninėje socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje Tyra dalijasi nuotraukomis, kurioje ji be lašelio makiažo. Tokios jos neįpratę matyti gerbėjai vis tiek tikina, kad moteris graži ir be storo sluoksnio pudros ar priklijuojamų blakstienų.

REKLAMA

Modelis išleido knygą, kurioje ji atskleidė, kad karjeros pradžioje pasitobulino nosį. Beje, modelis dažnai nešioja perukus ir to neslepia.

Apie grožį Tyra Banks galėtų kalbėti labai daug, mat pramogų pasaulyje ji sukasi jau nuo 15 metų. Iš pradžių tapti modelių jai buvo labai sunku, daugybė agentūrų jos tiesiog atsisakė. Pasirašiusi sutartį su „Elite Model Management“ ji greitai užkariavo Ameriką, ir Europą. Modelio troško garsiausi dizaineriai ir prekių ženklai, ji puikavosi ant populiariausių žurnalų viršelių.

Sandra Bullock

Ar galėtumėte patikėti, kad aktorei Sandrai Bullock jau 54-eri? Nors sunku patikėti, tačiau garsi moteris mokyklą lankė prieš 37 metus.

REKLAMA
REKLAMA

Sandra Annete Bullock yra amerikiečių aktorė ir prodiuserė. Ji yra viena geriausiai apmokamų pasaulio aktorių. Garsenybės sąskaitoje – 200 milijonų dolerių.

Aktorės talentas yra apdovanotas „Academy“ ir „Auksinio gaublio“ statulėlėmis. Beje, ar žinojote, kad 2015 metais žurnalo „People” ji buvo pavadinta gražiausia pasaulio moterimi? Du vaikus kartu su vyru Jesse James auginančiai moteriai tuomet buvo 50 metų.

JAV, Virdžinijos valstijoje gimusi aktorė mokėsi „Washington Lee“ gimnazijoje. Ant garbingiausios pastato sienos iki šiol kabo Sandros Bullock nuotrauka.

Aktorė atskleidė, kokiu keistu būdu ji bando išsaugoti lygią ir stangrią odą. Pokalbių laidoje su Ellen DeGeneres moters buvo paklausta, kaip ji atrodo taip jaunai, būdama 54 metų. Iš pradžių atsakymo ji vengė, tačiau laidos vedėja nepasidavė ir bandė išpešti keistas detales.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pasirodo, jog aktorei atliekama sudėtinga ir skausminga procedūra. Į jos odą suleidžiamas kremų ir kūdikių odos ląstelių kokteilis, kuris atkuria kolageno gamybą. Keisčiausia yra tai, kad kūdikis būtinai turi būti korėjietis. Iš mažylio penio odos išgaunamas ląstelių kiekis neva nepažeidžia vaiko kūno bei vystymosi, tačiau padeda jaunystės ištroškusiems žmonėms.

Po skalpeliu aktorė jau yra gulusis – kai buvo jauna, jos sesuo nelaimingo atsitikimo metu sulaužė Sandrai nosį. Tačiau būtent tokia patirtis galėjo ją priversti prie sprendimo tokių operacijų pasidaryti ir daugiau.

Tiesa, tai, kad aktorė ne kartą yra pasinaudojusi botokso teikiamais malonumais – taip pat gana akivaizdu.

REKLAMA

Britney Spears

Visame pasaulyje gerai žinoma atlikėja Britney Spears gyvenimas jau daugybę metų stebimas it pro padidinamąjį stiklą. Gerbėjai matė jos nuopuolius ir pakylimus. Daugybė žmonių vis dar atsimena, kai Britney psichinė sveikata sušlubavo ir ši nusiskuto galvą plikai.

Daugelis prisimena 2007-uosius metus, kai dainininkė patyrė tikrą emocinį lūžį – nusiskuto plaukus ir dingo iš pramogų pasaulio.

Vis dėlto dabar, panašu, kad viskas praeityje. Ilgą laiką su kvaišalais kovojusi Britney Spears, panašu, šiuo metu išgyvena vienas gražiausių savo gyvenimo akimirkų.

Su 13 metų jaunesniu vaikinu Samu Asghariu susitikinėjanti moteris išties pasikeitusi – nors neseniai pora ir buvo išsiskyrusi, atrodo, jog jų santykiai įgauna naują pagreitį, o dėl to 37-erių moteris labai stengiasi.

REKLAMA

Vėl į sporto salę sugrįžusi pop scenos diva vadinama Britney Spears savo sekėjams socialiniuose tinkluose demonstruoja įspūdingą figūrą – anksčiau viršsvorio turėjusi moteris šiuo metu, atrodo, galėtų nuversti kalnus.

Itin ryškus ir raumeningas pilvo presas, lieknos rankos bei kojos – žinoma atlikėja ne vienai sekėjai yra pavyzdys, kaip galima pradėti sportuoti vyresnio amžiaus.

Neseniai ji pasidalijo įrašu apie vidinės sveikatos svarbą ir socialinio tinklo „Instagram“ asmeninėje paskyroje. „Įsimylėkite rūpinimąsį savimi – savo protą, kūną, sielą“, – rašė ji.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų