REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
25
 Egidijus Sipavičius (nuotr. asm. archyvo)

Šeštadienį LRT televizijos žiūrovus stebins ypatinga projekto „Dvi kartos“ laida. Šį kartą duetai keliaus po visą pasaulį – laidos tema „Šalys“.

25

Šeštadienį LRT televizijos žiūrovus stebins ypatinga projekto „Dvi kartos“ laida. Šį kartą duetai keliaus po visą pasaulį – laidos tema „Šalys“.

REKLAMA

Vienas iš skirtingų kartų duetų – vos prieš savaitę prie projekto prisijungę Ieva Narkutė ir Egidijus Sipavičius. Dainininkas atskleidė, kad jo gyvenime muzika atsirado ne iš karto.

„Augau Šančiuose, kieme su dideliu sodu. Buvau labai toli nuo muzikos, ja nesidomėjau. Kaip visi berniukai, žaidėme karą, karstėmės medžiuose, vaikystė prabėgo kovojant su kaimynais, ne muzikuojant. Muzika atsirado jau vėliau – paauglystėje.

Daug kas mokėjo groti kelis akordus gitara ir dainuodavo rusiškas čiastuškes, o rimčiau muzika susidomėjau tuomet, kai pamačiau filmą „Mažoji išpažintis“ su Vytautu Kernagiu. Tuomet, kaip daugelis berniukų griebiausi gitaros, poezijos, pradėjau kurti dainas apie ąžuolus, meilę. Man buvo kokie penkiolika metų“, - prisiminė žinomas dainininkas.

REKLAMA
REKLAMA

„Jaunystėje buvau tikras roko gerbėjas. Klausiausi „Black Sabbath“, „Nazareth“, „Deep Purple“... Dabar labai mėgstu klasikinį svingą - klausau Louis’ą Armstrong’ą, Louis’ą Jordan’ą. Vis dėlto, nuo jaunystės mano muzikos viršūnė ir idealas buvo grupė „Queen“. Namanau, kad kam nors pavyko kurti geriau, organiškiau, tai – nuostabus rimtosios muzikos ir roko mišinys“, - teigė E. Sipavičius.

REKLAMA

Ievos Narkutės ir Egidijaus Sipavičiaus duetas prieš savaitę žiūrovus nustebino netikėtu amplua, tačiau Egidijaus jaunystėje mėgiamo sunkiojo roko jie nesirinko.

„Neslėpsiu, su Ieva daug diskutuojame, kol išsirenkame dainas. Ji traukia antklodę į savo pusę, aš – į savo. Bet tikrai nebūna jokių konfliktų. Gražiai, draugiškai padiskutuojame. Pirmasis mūsų pasirodymas atliekant dainą „Ghost Busters“ nepaliko didelio įspūdžio komisijai ar žiūrovams, todėl dar ieškome savo vietos. Jau yra keletas puikiai dainuojančių duetų, mes ieškome kažkokio rakto, išskirtinumo“, - atskleidė E. Sipavičius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų