REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
21
Kristupas Krivickas su žmona Jurgita (tv3.lt fotomontažas)

Šį penktadienio rytą Kristupas Krivickas pasidalijo puikia žinia – jam ir žmonai Jurgitai gimė 5-asis vaikelis.

21

Šį penktadienio rytą Kristupas Krivickas pasidalijo puikia žinia – jam ir žmonai Jurgitai gimė 5-asis vaikelis.

REKLAMA

Naujienų portalui tv3.lt žinomas vyras atskleidė ir keletą detalių bei papasakojo, kaip dabar laikosi žmona.

Socialinio tinklo „Facebook“ asmeninėje paskyroje Kristupas pranešė, kad jų šeimą papildė dar vienas vaikas, kurio svoris – 3990 gramų, o ūgis – 55 cm. Taip pat vyras paviešino ir neseniai pagimdžiusios žmonos Jurgitos nuotraukas.

Paklaustas, kaip jaučiasi, K. Krivickas neslėpė geros nuotaikos. „Puikiai, labai nuostabios emocijos, viskas džiaugsmingai ir laimingai. Viskas įvyko labai sklandžiai ir sėkmingai, vaikas stiprus, sveikas, didelis. Daug nerimo mūsų atveju buvo dėl Augusto istorijos, kuri neišeidavo iš galvos, ir visą laiką kėlė nerimą“, – turėdamas omenyje tai, kad 4-asis vaikelis buvo gimęs gerokai per anksti, sakė televizijos laidų vedėjas.

Būtent tai gąsdino šeimą ir šio nėštumo laikotarpiu. „Jurgitai prieš Kalėdas buvo tam tikra krizė – jai teko gulėti ligoninėje ir galvoti, kad net ir šiuo atveju gali visaip būti. Bet parašiau padėką, nes esu labai dėkingas už tokią atidžią, kruopščią ir profesionalią priežiūrą, nuolatinį stebėjimą ir tyrimus Santaros klinikų akušerijos ir ginekologijos centro medikams. Tikrai labai daug padarė, kad viskas taip sėkmingai baigtųsi. Ir prasidėtų“, – dabar jau su šypsena kalbėjo jis.

REKLAMA
REKLAMA

Šis gimdymas, anot K. Krivicko, praėjo ganėtinai sklandžiai: „Puiki diena – viskas įvyko labai greitai – per valandą, pusantros. Dabar jau vaikas pavalgęs, laimingai miega. Palyginus su Augustu, atrodo net kaip trijų mėnesių“.

REKLAMA

Naujienų portalui tv3.lt vyras priminė, kad 4-asis sūnelis Augustas gimė sverdamas vos 1300 gramų, o štai šis broliukas yra tris kartus didesnis.

„Ir mamai matant, kad viskas tvarkoje, džiaugsmas dar stipresnis. Sekmadienį jau važiuosime namo“, – pranešė vyras.

Naująjį sūnelį K. Krivickas jau spėjo parodyti ir kitiems savo vaikams: „Mes jau ir iki gimimo su juo bendravome kaip su šeimos nariu, o dabar jau yra parodytas, nes šiais laikais, su dabartinėmis technologijomis, viskas labai paprasta.“

Tiesa, kokį vardą išrinko naujagimiui, K. Krivickas dar neatskleidė, vis dėlto užsiminė, kad vardo reikšmė bus ypatinga.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų