REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
14
Kali (nuotr. Instagram)

24-erių Kali kuo puikiaisiais žinojo, ką reiškia turėti nuolat niežtinčią, išsausėjusią ir spuoguotą odą. Merginos veidas pūlingais spuogais, inkštirais ir žaizdelėmis buvo nusėtas nuo paauglystės, todėl ji kentė ne tik išvaizdos diskomfortą, bet ir bendraamžių patyčias.

14

24-erių Kali kuo puikiaisiais žinojo, ką reiškia turėti nuolat niežtinčią, išsausėjusią ir spuoguotą odą. Merginos veidas pūlingais spuogais, inkštirais ir žaizdelėmis buvo nusėtas nuo paauglystės, todėl ji kentė ne tik išvaizdos diskomfortą, bet ir bendraamžių patyčias.

REKLAMA

Šiandien Kali neatsidžiaugia savo gyvenimu ir tikina atradusi gražios odos paslaptį.

Pirmiausia, Kali liovėsi spaudinėjusi spuogus ir pradėjo dažniau praustis. Pokyčius ji ėmė vykdyti ir iš vidaus, atsisakydama pieno produktų, gerdama daug vandens ir pakeitusi mitybą. Ji pradėjo valgyti kuo daugiau ląstelienos turinčių produktų.

„3 dienas nevalgiusi šių produktų ir padidinsiu sveikų riebalų suvartojimą, pastebėjau, jog neatsirado naujų spuogelių. Nevartojau jokių vaistų ir maitinausi vien tik natūraliais neapdorotais maisto produktais, kuriuose daug sveikųjų riebalų, be to supaprastinau savo odos priežiūrą ryte ir vakare“, – rašė ji.

REKLAMA
REKLAMA

Vėliau mergina įsigeidė dar ryškesnių pokyčių, todėl nenuleido rankų ir ėmė su problemine oda kovoti visomis jėgomis.

„Reguliariai keiskite lovos patalynę, jei turite aknę – keiskite ją kasdien“, – „Instagram “ vaizdo įraše dėsto ji.

REKLAMA

Anksčiau savo spuogus po storu makiažo sluoksniu slėpusi Kali nusprendė nustoti naudoti pigią kosmetiką. Mergina priėmė save tokią, kokia ji yra. Daugiau nesimaskavo po storu grožio priemonių sluoksniu taip leisdama odai kvėpuoti.

Ji taip pat siūlo įsigyti švelnesnius odos prausiklius, vengti saldumynų bei gazuotų vaisvandenių ir miegoti bent aštuonias valandas.

Kenčia ir įžymybės

Kiek anksčiau savo „Instagram“ tinkle apie odos problemas prakalbo ir komiko Manto Katlerio mylimoji Aistė. 

„Vakar daug kas nustebo, kad gydausi aknę ir po jos paliktą „grožį“. Tai va. Nuotrauka daryta sausio mėnesį. Stresas, mažas kiekis miego, netinkama mityba ir prašau...“ – kadrą be makiažo komentavo ji.

REKLAMA
REKLAMA

„Sunku kovoti su akne, netenkama pasitikėjimo savimi, ypač kai „Instagram“ tinkle matai vien tik „tobulutes mergaites“... Bet merginos... Žinokit, kad nesate vienos! Labai daug kas susiduria su šia problema. Tiesiog visos slepiasi po dideliu kiekiu makiažo ir „Instagram“ filtrais (tarp jų ir aš). Todėl, manau, kad reikia apie aknę šnekėti daugiau! Jei turite kokių rekomendacijų – labai norėčiau jas išgirsti!“ – patarimo klausė mergina.

Aistės atvirumą įvertino dešimtys internautų. Bendraamžiai suskubo dalintis savo patirtimis ir patarimais. Aistė šiuo metu savo veido odą gydo priemonėmis, kurios turi vitamino C.

„Vitaminas C padeda naikinti po aknės likusias pigmentines dėmes ir nelygumus, šviesina ir padeda atnaujinti odą“, – džiaugėsi mergina.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ne išimtis ir turtuolė Kendall Jenner. Šiuo metu ji yra viena populiariausių šių dienų manekenių, o jos pėdomis norėtų sekti tūkstančiai. Vis dėlto nors ji visuomet atrodo pritrenkiančiai, paauglystėje kentėjo nuo problemos, su kuria yra susidūręs daugelis.

Pasirodo, kad Kendall kentėjo nuo žiaurios aknės.

Mergina būdavo tokia išberta, kad socialiniuose tinkluose neseniai prisipažino, jog bėgdavo namo verkdama, mat žmonės nesiliaudavo spoksoję į jos odą.

Vis dėlto dabar jos veido oda atrodo kur kas geriau. Taip pat manekenė neseniai pradėjo bendradarbiauti su problematiškai veido odai skirtu prekės ženklu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų