REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
15
Viktorija Siegel ir Simona Lipnė (nuotr. Fotodiena.lt)

Staiga išpopuliarėjusi trynukų mama Simona Lipnė šį trečiadienio rytą žinomas šalies mamytes sukvietė į savo tinklaraščio „trynukai.lt“ pristatymo šventę sostinėje.

15

Staiga išpopuliarėjusi trynukų mama Simona Lipnė šį trečiadienio rytą žinomas šalies mamytes sukvietė į savo tinklaraščio „trynukai.lt“ pristatymo šventę sostinėje.

REKLAMA

Netrukus gimimo dieną švęsianti Simona džiaugėsi, kad renginio nepraleido ir itin artima draugė Viktorija Siegel – kartu su antrosiomis pusėmis moterys Lipnės šventę paminės ir Kanuose, o štai šiandien, kaip sako pati trynukų mamytė, gimtadienis savotiškai jau ir prasidėjo.

Pristatė naujieną, kuri palengvins gyvenimą ne tik pačiai, bet ir kitoms

S. Lipnė pasakojo, kad pristatydama tinklaraštį susirinkusioms moterims ji nesijaudino, mat tai – džiaugsminga ir ilgai laukta akimirka.

Trynukų mama sako pastebėjusi, kad augant jos sekėjų skaičiui „Instagram“, ji sulaukdavo įvairiausių susidomėjusių kitų mamų žinučių su klausimais tiek apie vaikučius, tiek ir apie pačią Simoną. 

REKLAMA
REKLAMA

„Pamačiau, kad per dieną „Instagram“ praleidžiu po 3-3,5 valandos, ir pradėjau galvoti, kaip man sutaupyti laiko. Nusprendžiau, kad reikia tokios erdvės, kur būtų viskas parašyta ir man pakaktų tik nukreipti į savo puslapį, kur būtų visa informacija“, – apie tinklaraščio atsiradimo idėją tv3.lt pasakojo Simona.

REKLAMA

Tiesa, čia naudingos informacijos ras ne tik būsimos ar esamos mamos: „Tai bus gyvenimo būdo, šeimos tinklaraštis. Jis apims ir keliones. Pavyzdžiui, šį savaitgalį su vyru mes važiuosime į kelionę, ji taip pat bus aprašyta. Žinau, kad kai kurios mūsų kelionės įkvepia keliauti ir kitus, nes tikrai gaunu tokių žinučių ir nuotraukų, kaip poros palieka vaiką ir išvyksta pabūti dviese, kad nepamirštų vienas kito.“

Simona užsiminė, kad netrukus jos laukia kita svarbi kelionė, tačiau šįkart – su visais vaikučiais. „Gegužę važiuosime su vaikais į Turkiją, ir aš parodysiu, kaip mums ten sekėsi, pranešiu, ką imti, ko ne, į ką reikėtų atkreipti dėmesį, į kokį viešbutį vykti. Viskas, kuo mes gyvename, atsidurs tinklaraštyje“, – sakė moteris.

REKLAMA
REKLAMA

Negatyvui nebeskirs dėmesio

Nepaisant to, kad trynukų auginimas užima išties daug laiko, Simona tikina neabejojanti, kad laiko, kada pildyti savo puslapį, ji tikrai ras.

„Vaikai užmiega iki 22 valandos, tai tu arba gali eiti žiūrėti serialo, arba eiti pildyti tinklaraščio. Dabar puslapis beveik baigtas, yra tik kelios vietos (receptai, kelionės), kurias dar reikės papildyti. Darbo dar yra, tačiau kiekvieną dieną susiskirsčius ir susidėliojus laiką, viskas bus gerai. Vaikai turi režimą – aš taip pat. Kol jie miega pietų miego, aš turiu net 3 valandas, per kurias galiu rašyti. Už poros savaičių, manau, viskas bus visiškai baigta. O pildyti bus paprasta“, – sako S. Lipnė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto žinoma moteris neslepia, kad su žinomumu atėjo ir ne tokia maloni pusė: „Sunkiausia atlaikyti neigiamus, piktų ir nelaimingų žmonių komentarus. Pradėjau tokius žmones blokuoti – baigėsi mano kantrybė. Anksčiau kreipiau dėmesį, ėmiau į širdį, o dabar jie man nebeįdomūs. Jie tegul gyvena savo nelaimingą gyvenimą, o pyksta ir pavydi savo erdvėje. Aš turiu savo erdvę žmonių, kurie mane palaiko, mane myli, mane seka ir nori toliau žiūrėti, kaip mes gyvename, o ne peikti ir kažką aiškinti, vietoje to, kad patys kažką padarytų.“

Jau pradėjo švęsti svarbią šventę

Artimos savo draugės šią svarbią dieną palaikyti atvyko ir V. Siegel. Simona pasakojo, kad tai, jog draugė atvyko net iš Kanų, ji nepaprastai vertina.

„Tai ir yra smagiausia. Mano gimtadienis balandžio 7-ąją, tai aš sakau, kad man gimtadienis prasidėjo jau šiandien. Iš tiesų šeštadienį su Viktorija ir mano vyru skrendame būtent pas Viktoriją, atgal į Kanus. Gimtadienį švęsime ten, keturiese“, – apie artimiausius planus pasakojo trynukų mama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų