REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kauno „Žalgirio“ (14-15) krepšininkai ketvirtadienio vakarą žais lemiamas Eurolygos rungtynes dėl patekimo į atkrintamąsias varžybas.

Kauno „Žalgirio“ (14-15) krepšininkai ketvirtadienio vakarą žais lemiamas Eurolygos rungtynes dėl patekimo į atkrintamąsias varžybas.

REKLAMA

Šarūno Jasikevičiaus auklėtiniai išvykoje žais prieš Madrido „Real“ (22-7).

Karališkajam klubui ši akistata jau nieko nelemia – pasibaigus reguliariam sezonui jie užims galutinę trečiąją vietą.

Ketvirtadienį Kauno oro uoste prieš kelionę į Madridą Šaras vardijo pagrindines priešininkų stiprybes.

„Tai yra aukščiausio lygio varžovas, galintis labai greitai nubausti. Labiausiai jaudina jų galimybės surengti aštuonių ar devynių taškų spurtą, kurį būna sunku atžaisti. Privalome būti labai susikoncentravę. Reikia žaisti geriau nei tai darėme pastarąsias dvi savaites.

Svarbiausia pristabdyti jų tritaškius ir greitą puolimą. Žinoma, reikia ir patiems žaisti protingai puolime, kad nenubaustų po mūsų klaidų. Tai yra aukščiausio lygio varžovas, prieš kurį reikia žaisti geriausią įmanomą krepšinį“, – tvirtino strategas.

REKLAMA
REKLAMA

„Real“ šiame mače versis be 29 metų 211 cm ūgio A. Randolpho, kuris šiemet Eurolygoje vidutiniškai per 22 minutes pelno 12,8 taško, atkovoja 4,4 kamuolio, bei surenka 14,5 naudingumo balo.

REKLAMA

„Tai yra labai svarbus žaidėjas, nors jo pozicijoje „Real“ ir turi kuo kamšyti spragas. Trey Thompkinsas grįžta į formą, Felipe Reyesas yra, gali ir kažkas iš mažesnių žaisti ketvirtu numeriu. Opcijų jie turi“,- apie varžovų praradimą sakė Šaras.

„Žalgirio“ vyriausiasis treneris taip pat patvirtino, kad kauniečiai šiame mače ir vėl žais be traumuoto komandos kapitono Pauliaus Jankūno.

„Real“ ir „Žalgirio“ akistata Madride ketvirtadienį (balandžio 4 d.) prasidės 22.00 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų