REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
17
Tai, ką mama daro su maistu, priverčia išsižioti

 Viena neįtikėtinai kūrybinga mama susilaukė pagyrų už žavingus pietų lauknešėlius, kuriuos ruošia savo vaikams į mokyklą, rašoma mirror.co.uk.

17

 Viena neįtikėtinai kūrybinga mama susilaukė pagyrų už žavingus pietų lauknešėlius, kuriuos ruošia savo vaikams į mokyklą, rašoma mirror.co.uk.

REKLAMA

Pietų lauknešėliai vaikams į mokyklą dažnai būna labai nuobodūs. Sumuštiniai, traškučiai ir obuolys plastikinėje dėžutėje tikrai nekelia vaikams entuziazmo, skirtingai nei stebuklingos undinėlės formos patiekalas.

Tai – tik vienas iš pietų lauknešėlių, kuriuos viena mama iš Teksaso įduoda savo į mokyklą einantiems vaikams.

Nuostabūs jos kūriniai gaminami iš makaronų ir daržovių, todėl atrodo puikiai ir yra sveiki, o geriausia tai, kad jiems pagaminti visai nereikia daug laiko.

Moteris, vardu Vivienne, feisbuko grupėje pasidalino keletu patarimų apie savo ruošinius, o taip pat juos paskelbė savo instagramo paskyroje „Bento Viv Love“.

REKLAMA
REKLAMA

Ji rašė: „Padabinkite savo makaronus ypatingu išdėstymu.

Nereikia jokių ypatingų įrankių. Aš naudoju lazdeles ir šakutę. Užtenka vos trupučio laiko ir makaronai išsidėlioja norima forma.“

REKLAMA

Ji pridūrė: „Pabandykite! Jums tikrai patiks!“

Moteris sukūrė ne tik undinėlę agurko uodegą ir makaronų plaukais, bet ir meškiną iš koldūnų bei triušį su ausimis iš skirtingų mėsos gabalėlių, akimis iš žirnelių, nosimi iš kukurūzų bei ūsais iš morkų.

Kiti tėvai jos ruoštais pietumis liko sužavėti – vieni juos vadino žavingais, kiti sakė, kad šie pietūs - tiesiog nuostabūs.

Vis dėlto, kai kurie abejojo, ar kūriniai neiširs vaikui visą rytą pietų dėžutę kratant kuprinėje, kol prisės pietauti.

Tačiau Vivienne paaiškino, kad svarbiausia dėžutę įstatyti kurpinės krašte, kad jai nebūtų vietos judėti.

REKLAMA
REKLAMA

Ji sako: „Tvirtai įstačiau dėžutę į konteinerį. Gerai įsižiūrėjus į undinėlę, matosi, kad ji beveik siekia dėžutės viršų. Kai mano dukras atsidaro savo dėžutes, formos būna beveik nepajudėjusios.

Dar galite įsigyti krepšelį pietums, kuris į konteinerį tilptų vertikaliai, tuomet vaikui judant dėžutė išliks toje pačioje pozicijoje.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų