REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
40
Justė Arlauskaitė-Jazzu (nuotr. asm. archyvo)

Po intensyvaus koncertų bei darbų televizijoje maratono, atlikėja Justė Arlauskaitė-Jazzu atsitvėrė tylos siena ir išvyko su mylimuoju Donatu Ivanausku atsikvėpti į Filipinus.

40

Po intensyvaus koncertų bei darbų televizijoje maratono, atlikėja Justė Arlauskaitė-Jazzu atsitvėrė tylos siena ir išvyko su mylimuoju Donatu Ivanausku atsikvėpti į Filipinus.

REKLAMA

Šeštadienio rytą jos paskyroje atsirado įrašas, kuriame Justė atvirai pasidalijo savo mintimis bei išgyvenimais, kuriuos teko jai patirti. Garsi atlikėja neslėpė, kad po kelių savaičių egzotiškoje šalyje ji suprato, kad gali laisvai ir atvirai kalbėti apie patirtus emocinius išbandymus.

Savo pranešimu ji taip pat sutiko pasidalinti ir su tv3.lt skaitytojais.

„Pastarieji pusė metų man buvo labai sunkūs. Aš neatsimenu, ar kada nors tiek dirbau, tačiau tai ne skundas. Aš dievinu savo darbą, nes gyvenu muzikoje. Esu laiminga ir kasdien garsiai dėkoju už šią nuostabią dovaną. Ir jei tik dirbčiau, kurčiau, būtų tikrai viskas nuostabu. Bet ne, taigi negali viskas būti paprasta.

Aš per pusę metų visiškai susivalgiau emociškai. Išgyvenau kūrybinį, įkvėpimo procesą, visiškai neturėjau sienų, buvau atvira, pažeidžiama, sakyčiau netgi silpna, nes viską atiduodavau albumo įrašams, repeticijoms tarp Vilniaus ir Londono, pasiruošimui arenoms. Ir, matyt, kai esi visiškai švari ir atlapa širdimi, pradeda lipti aplinkos šiukšlės. Tai taip ir atsitiko“, – dėstė J. Arlauskaitė.

REKLAMA
REKLAMA

Emocinių išbandymo metą išgyvenusi Jazzu taip pat pasidalijo, ką jai teko patirti: „Aš patyriau psichologinį spaudimą ir smurtą, su kuriuo susitaikyti nepavyks niekada ir niekam. Dažnai man žmonės sako: „Juste, kodėl tu šitaip reaguoji, duok durniui kelią“, „Nekreipk dėmesio“ ir kitas sparnuotas frazes. Ne, to nebus. Per šitiek metų scenoje aš išmokau daug – kaip reikia nekreipti dėmesio irgi išmokau. Bet visuomet yra „bet“.

REKLAMA

Šį kartą aš išsigandau gyventi, man atsinaujino panikos priepuoliai, negalėjau miegoti, dinginėjo balsas, puoliau į visišką depresiją. Aš tiesiog išsigandau gyventi tarp baisių, labai baisių žmonių. Galvojau, kad žmones pažįstu gerai, kad puikiai skiriu gėrį nuo blogio, ir staiga realybė smogė tiesiai į paširdžius. Ir dabar, gulint hamake, galėčiau sakyti: „Viską pamiršau, tai nesvarbu, nereikia sureikšminti“. Bet aš tiesiog toliau bijau. Bijau dvigubų standartų, bijau tų, kurie tūkstančiais būrėsi į grupes ir diskutavo, kaip sugriauti mano karjerą ir gyvenimą, bijau agresijos“, – atvirai rašė atlikėja.

REKLAMA
REKLAMA

Dar sausio mėnesį dainą „Wild“ išleidusi Justė taip pat sulaukė ir netikėtos gerbėjų reakcijos – jos vaizdo klipas ir daina buvo masiškai vertinama neigiamai.

„Ir nesuprantu, kodėl tiek žmonių, išmokę naudotis internetu, jaučiasi dievais, teisėjais ir kritikais. Kodėl man kažkas aiškina, kaip aš turiu atrodyti, kaip turiu kurti. Kodėl reikia iškraipyti mano žodžius savaip? (Jei jau Tapinas tada apsišiko, nes nesugebėjo atskirti netikros anketos ir nepatikrinęs bandė klikus surinkti, tai apie ką čia iš viso. Iš esmės visų veidai pasimatė tada, ypač kolegų, ir jūs žinote, kas jūs esate).

Kodėl ateiti ir apšikti kitam galvą yra gerai, o gauti atsaką į tai – negerai? Taip kad ne – durniam kelio aš neduosiu. Ir galit mane vadint dramos karaliene, sakyti, kad be reikalo švaistau jėgas, nes tai kova su vėjo malūnais, bet yra daug silpnesnių žmonių už mane ir aš puikiai žinau iki to tie durniai gali privesti. Pati išgyvenau grasinimus ir visišką tamsą, ir gyventi tapo nemiela. O stipresniems pavydžiu, bet mokomės gi ne iš stipriųjų, o iš jo didenybės Gyvenimo“, – rašė ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Per „M.A.M.A 2018“ muzikos apdovanojimus geriausios atlikėjos apdovanojimą pelniusi Justė taip pat drąsiai išsakė sako mintis.

„Pačiam idiotų subujojimo pike atlaikiau M.A.M.A apdovanojimus, filmuodavausi, repetuodavau iki išnaktų ir galiausiai viską vainikavo mano pirmas solinis turas penkiose arenose. Atvirai – aš kasdien gerdavau raminamuosius arba migdomuosius, ištisai verkiau ir kabėjau ant lašelinių, nes buvau absoliučiai nerviškai išsekusi. Apie fizinį išsekimą net nešneku, nežinau, kaip mane pastatydavo ant kojų. Prieš pat arenas sau pasakiau: „Stop, gana“. Negaliu pasiduoti tuščiavidurėms emocijoms, nes turiu ir toliau pildyti savo svarbiausią misiją – dainuoti, dovanoti muziką“, – rašė Jazzu.

Visą įrašą rasite čia

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų