REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
5
Kelionių aistruoliams – nauja laida „Keliauk išmaniai“

 Visiems, mėgstantiems keliauti ar dar tik svajojantiems atrasti artimus ir tolimus kraštus – patarimų, naudingos informacijos ir įdomių istorijų kupina laida – „Keliauk išmaniai“.

5

 Visiems, mėgstantiems keliauti ar dar tik svajojantiems atrasti artimus ir tolimus kraštus – patarimų, naudingos informacijos ir įdomių istorijų kupina laida – „Keliauk išmaniai“.

REKLAMA

Savotiškais laidos bendraautoriais taps užsienyje gyvenantys lietuviai, tokie, kaip pavyzdžiui, krepšininkas M. Kuzminskas, kurie laidos vedėjui – charizmatiškajam kelionių entuziastui Vaidui Leliugai – atskleis vietinio gyvenimo ypatybes ir parodys savo pamėgtas vietas. Kovo 28 d. laidą pirmiausia išvys TVPlay žiūrovai, o TV6 ekranuose ji pasirodys kovo 30 d.: https://youtu.be/DQ21c7Y-0eE.

„Esame gyvenimo įvykių sūkury, stebime, kas vyksta aplinkui ir kuriame turinį, kuris atitiktų šiuolaikiško, aktyvaus, daug kuo besidominčio žmogaus poreikius.

Šioje laidoje įdomios istorijos persipins su naudinga praktine informacija, kurią smagiai pateiks laidos vedėjas Vaidas Leliuga, besidarbuojantis mūsų jaunatviškoje radijo stotyje „Power Hit Radio“. Žiūrovų patogumui, laidą galima bus žiūrėti ir mūsų vaizdo turinio platformoje TVPlay, ir per TV6 televiziją“, – apie naują laidą kalbėjo TV3 kūrybos direktorius Arvydas Rimas.

REKLAMA
REKLAMA

„Keliauk išmaniai“ vedėjas Vaidas Leliuga – aistringas kelionių entuziastas, jis yra apkeliavęs jau beveik 40 šalių. Ir šis skaičius būtų dar gerokai didesnis, jeigu vaikinas negrįžtų į pamėgtas šalis po 7 ar daugiau kartų, pavyzdžiui, Paryžiuje Vaidas buvo 10 kartų.

REKLAMA

„Būdami žiniasklaidos grupė, turime unikalią galimybę pastebėti talentingus, iniciatyvius žmones ir suteikti jiems galimybes pasireikšti. Vaidas, pradėjęs dirbti mūsų radijo stotyje nuo pat pradžių degė tuo ką daro, užbūrė savo aistra kelionėms... ir štai turime naują projektą. Dabar Vaidas galės apie keliones kalbėti ne tik radijo klausytojams, bet ir TV žiūrovams“, – sakė A. Rimas.

Nors Vaidui laidų vedėjo darbas ne naujiena – radijo eteryje dirba jau ne vienerius metus, vis tik TV laidos vedėjo amplua jam tapo nauja, įdomia patirtimi: „Džiaugiuosi gavęs galimybę apjungti dvi savo didžiausias aistras – keliones ir laidų vedimą.

REKLAMA
REKLAMA

Man labai smagu, kad nuo šiol galėsiu ne tik radijo klausytojams, bet ir TV žiūrovams perteikti tai, ką pats mačiau, įdomaus patyriau ir paskatinti keliauti. Mano didžiausias tikslas yra įkvėpti žmones keliauti, nes tai nepaprastai gera. Kelionės labai praplečia akiratį ir suteikia daug džiaugsmo. Noriu visus užkrėsti šia liga”, – entuziastingai kalbėjo Vaidas.

„Mūsų laidos tikslas, kad jei sugalvotumėt keliauti į vieną ar kitą šalį, visą reikalingą informaciją – ką aplankyti, kur pavalgyti, kur apsistoti, gautumėte iš vieno šaltinio. Be to, mes rodysime ne tik tai, kas privalu aplankyti kiekvienoje šalyje, bet ir tai, ko nerasite jokiame kelionių gide.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šiuo klausimu mums labai padeda lietuviai gyvenantys svečiose šalyse. Susitinkame su tautiečiais ir jie mums parodo tą šalį vietinių akimis – kaip gyvena, kur leidžia laiką ir panašiai. Pavyzdžiui, naujus dalykus Milane mums atrasti padėjo nemažai metų ten gyvenantis krepšininkas Mindaugas Kuzminskas“, – intrigavo Vaidas.

Pasak jo, gera kelionė reikalauja nemažai laiko ją suplanuoti: keliaujant automobilių ar traukiniais, reikia atsakingai susiplanuoti maršrutą, apskaičiuoti kiek kilometrų galima įveikti per dieną, kur sustoti, ką pamatyti, kur skaniai pavalgyti ir ką įdomaus patirti. „Mes norime parodyti, kad šiais laikais pasitelkus įvairius technologinius sprendimus ir naujoves, šį procesą galima gerokai sutrumpinti ir supaprastinti. O neretu atveju ir sutaupyti“, – sakė Vaidas Leliuga, laidos „Keliauk išmaniai“ vedėjas.

Įvairios mobiliosios programėlės ir jų galimybės, mokėjimo kortelės, bilietų rezervavimo ir pirkimo sistemos – viskas, tam, kad kelionės būtų smagios, malonios ir teiktų tik gerus įspūdžius. Apie visa tai – laidoje „Keliauk išmaniai“ šeštadieniais 10 val. per TV6!

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų