REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujausias kovo 26 horoskopas 12 zodiako ženklų. Ši diena puikiai tinka atsinaujinti keliems Zodiako ženklams.

Naujausias kovo 26 horoskopas 12 zodiako ženklų. Ši diena puikiai tinka atsinaujinti keliems Zodiako ženklams.

REKLAMA

Avinas

Tikriausiai nerimą kels suplonėjusi piniginė. Pats laikas pasimokyti taupaus namų ūkio. Galite tikėtis įdomių peripetijų jausmų srityje. Stenkitės daryti tik tai, kas širdžiai malonu ir nekenkia kitiems.

Tauras

Ši diena jums gali būti kažkuo ypatinga.Galbūt netikėtai atvyks giminaitis ar draugas. Arba jums teks išvažiuoti ir nedelsiant kažkuo pasirūpinti, sudaryti nekilnojamojo turto sandorį ar pan.

Dvyniai

Šiandien į jūsų duris gali pasibelsti senas gerbėjas, simpatija arba atgis prisiminimai. Tiktų leisti laisvalaikį su vaikais, intensyviau vystyti kūrybinę veiklą, užmegzti meilės romaną arba atnaujinti draugystę.

Vėžys

Galite atkakliai ginti savo nuomonę, interesus. Jeigu domitės politika, ekonomika,verslo žiniomis, išgirstos naujienos sukels susirūpinimo. Vienas susitikimas gali būti naudingas dėl originalaus, neįprasto pašnekovo požiūrio.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Jausite didesnį norą bendrauti su kitais bei dalytis tuo, ką turite, padėti, aukotis. Ypač svarbu deramą dėmesį parodyti žmogui, su kuriuo jus sieja bendri interesai ir atsakomybė.

REKLAMA

Mergelė

Palankus metas keisti aprangos stilių ar šukuoseną, įsigyti naujų drabužių, avalynės. Galite pasirodyti išradingi, panaudodami senus daiktus, juos atnaujindami ir išgaudami kažką originalaus.

Svarstyklės

Jeigu turite svarbių sumanymų, ilgalaikių planų, mėginkite juos įgyvendinti. Svarbu orientuotis į perspektyvą, ieškoti tikrojo pašaukimo. Galbūt numatysite savo netolimą ateitį, suvoksite kažką esminio.

Skorpionas

Būsite pakankamai aktyvūs ir pasitikintys ar bent jau stengsitės tokie atrodyti. Tiktų sudalyvauti viešame renginyje. Jeigu liksite namuose, jums norėsis tvarkos, komforto, todėl būsite linkę iš širdies paplušėti.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Palankus metas susitikimų, renginių organizavimui, naujų ryšių mezgimui. Tikriausiai pasijusite populiarūs, reikalingi. Galite sudominti neeilinę asmenybę. Vieni jūsų klaus patarimų, kiti juos dosniai siūlys.

Ožiaragis

Palankus metas artistams, dailininkams, muzikantams, fotografams parodyti savo sugebėjimus. Netikėtai aplankęs įkvėpimas, nuojauta gali pašnibždėti kažką vertinga. Labai domins apkalbos, fantazijos, užkulisiniai įvykiai.

Vandenis

Labai suaktyvės jūsų kūrybinės galios, romantikos troškulys. Gyvenimo patirties nestokojantis asmuo gali duoti jums vertingą patarimą. Išties pravartu klausytis, ką mąsto ir kalba kiti, tai išeis į naudą.

Žuvys

Jums rūpės harmonija ir tvarka namuose. Galite įsigyti kažką savo buičiai, aplinkai patobulinti. Noriai spręsite draugų ir vaikų problemas. Galite tikėtis dviprasmiškų pasiūlymų.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų