REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
31
Yovana Mendoza Ayres (nuotr. Instagram)

Dėl populiarumo ir didelio sekėjų skaičiaus, kai kurie yra pasiryžę padaryti bet ką, net jei dėl to tektų ne tik meluoti, bet ir apsimesti tuo, kuo iš tiesų nesi.

31

Dėl populiarumo ir didelio sekėjų skaičiaus, kai kurie yra pasiryžę padaryti bet ką, net jei dėl to tektų ne tik meluoti, bet ir apsimesti tuo, kuo iš tiesų nesi.

REKLAMA

Visai neseniai viena socialinių tinklų žvaigždė bei vaizdo tinklaraštininkė užsitraukė tūkstančio gerbėjų neapykantą visame pasaulyje.

Vegane save vadinanti Yovana Mendoza Ayres, socialiniuose tinkluose daugiau žinoma kaip Rawvana, visiems skelbia, kokio griežto mitybos plano laikosi. Jokios mėsos, žuvies, kiaušinių – influencerė teigė, kad viso to jos kasdienės mitybos racione rasti tikrai nebūtų įmanoma.

Negana to, mergina skelbė, kad kartais ji net 25 dienas nieko nevalgo, ir taip savotiškai išsivalo savo skrandį.

Tačiau net jei puikiai pavykdavo meluoti savo socialinių tinklų kanaluose, ji nepagalvojo, kad ją netyčiomis išduos kiti. Pasirodo, kad Rawvana visai atsitiktinai buvo pastebėta bevalganti žuvį kito vaizdo tinklaraštininko vaizdo įrašuose.

REKLAMA
REKLAMA

Supratusi, kad kelio atgal nebėra, socialinių tinklų žvaigždė įkėlė net 33 minučių vaizdo įrašą, kuriame paaiškino, kodėl ji buvo užfiksuota bevalganti patiekalą su žuvimi.

REKLAMA

Pasak jos, ji privalėjo pradėti ir vėl maitintis žuvimi, mat ją ėmė pulti įvairios ligos. „Atleiskite, kad melavau, bet aš esu žmogus. Aš padariau klaidą – neplanavau viso to nuo jūsų slėpti. Norėjau jums tai pasakyti, bet tada, kai to būčiau norėjusi pati“, – aiškinosi vaizdo tinklaraštininkė.

Pasirodo, kad jos sveikata dėl veganizmo taip nusilpo, kad jai netgi iškilo grėsmė nebegalėti susilaukti vaikų. Nepaisant to, ji tikisi dar kada nors ir vėl grįžti prie senųjų maitinimosi įpročių.

Tačiau merginos gerbėjų tai nepalenkė.

„Tu mums tai pasakai tik tada, kai tave pričiupo nusikaltimo vietoje. Tai skaudina labiausiai“, „Akivaizdu, kad šį vaizdo įrašą padarei tik todėl, kad buvai pričiupta“, „Nėra nieko blogo valgyti viską. Problema yra apgaulėje, meluose. Tu moraliai bankrutavusi“ – rašė komentatoriai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų