REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Saulė yra atsakinga už saviraišką, energijos lygį ir fizinę sveikatą, kūrybiškumą ir vaikus, asmeninius projektus ir pasilinksminimus, pramogas.

Saulė yra atsakinga už saviraišką, energijos lygį ir fizinę sveikatą, kūrybiškumą ir vaikus, asmeninius projektus ir pasilinksminimus, pramogas.

REKLAMA

Saulė asmeniniame horoskope įkūnija džiaugsmo vietą bei būdus, kaip tai galime pasiekti. Kuomet tranzitu šis dangaus šviesulys keliauja atitinkamu zodiako ženklu, jo energetiką jaučiame visi, nepriklausomai nuo mūsų pačių asmeninės Saulės padėties gimimo brėžinyje.

Avinas - ugnies stichijos zodiako ženklas, priklausantis kardinaliam kryžiui. Tai pirmoji ugnis iš visų trijų ugnių. Todėl pats dinamiškiausias ženklas.

Silpnas priešas jam neįdomu. Kova tarsi iššūkis, svarbu pats procesas, veiksmas. Sako „aš galiu“, nes turi sau įrodyti. Nelinkę savimi gėrėtis, pasinėrę į veiksmą. Įvertinimas reikalingas tik pasiekus tikslą. Nugalėtam priešui gali paduoti ranką. Labai stipri savigarba. Tarsi pirminės ugnies vystymasis – žiežirba – duoda impulsą ugniai.

Sunkiai kontroliuojama, nes yra stichiška. Būdingas tiesmukiškumas ir tiesumas. Ši ugnis švari, neužteršta grubios materijos. tai kario ugnis, kuri išdegina piktumą, nes kovoja už teisybę. Ši ugnis švarina, kelia dvasingumą. Iš visų trijų ugnių sunkiausiai kontroliuojama.

REKLAMA
REKLAMA

Niekada nesieja savęs su už save silpnesniu. Būdingas energingumas, impulsyvumas, nekantrumas, noras veikti nepaisant kliūčių. Didelis iniciatyvumas, aktyvumas pradėti kažką naują, bet nesugebėjimas tęsti pradėtų darbų. Siekis būti pirmu, polinkis į paprastus sprendimus ir nesupratimas, kad yra aplinkiniai keliai – „stabdžius sugalvojo kvailiai“.

REKLAMA

Veiklos sferos ten, kur gali realizuoti savo psichologines savybes: karinė tarnyba, metalo apdirbimas, gaisrininkai, sportas, ir bet kokia veikla, susijusi su pavojumi.

Spalva: ryškiai raudona.

Tai puikus metas mokytis veikti aktyviai ir ryžtingai. Išreikšti save per veiksmą, pasitikėjimą. Kadangi Saulė šiame zodiako ženkle egzaltuoja (turi aukščiausią balą), tai puikus metas mokytis saviraiškos, siekti kūrybiškumo. Tai prigimtinės lyderystės laikas, todėl stokojantiems šių savybių turėtų sektis ugdyti. Tai vidinio kario pažadinimo laikas.

šaltinis: asmeninisastrologas.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų