REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
61
Tekstilės kompanija „Audrineta“ gimtadienio šventė (tv3.lt fotomontažas)

Ketvirtadienio vakarą interjero tekstilės kompanija „Audrineta“ atšventė aštuonioliktą gimtadienį. Į prašmatnų vakarą atvyko daugiau nei 100 kviestinių svečių: tiekėjai iš užsienio, partneriai, architektai, klientai, interjerui neabejingos garsenybės.

61

Ketvirtadienio vakarą interjero tekstilės kompanija „Audrineta“ atšventė aštuonioliktą gimtadienį. Į prašmatnų vakarą atvyko daugiau nei 100 kviestinių svečių: tiekėjai iš užsienio, partneriai, architektai, klientai, interjerui neabejingos garsenybės.

REKLAMA

Kompanija, dėkodama už sėkmingą bendradarbiavimą, Vilniaus senamiestyje surengė nepamirštamą šventę, rašoma pranešime spaudai.

„Audrineta“ bendraturčiai Kristina Strolienė ir Povilas Strolys norėjo, kad šis vakaras būtų skirtas padėkai ir džiaugsmui už sėkmingą veiklą. Verslininkai įsitikinę – jei gauni, turi ir dalintis su žmonėmis. Svečiams koncertavo atlikėja Migloko, skonio receptorius pamalonino kruopščiai atrinktas vakaro meniu ir priderinti gėrimai.

„Tai yra pati pirmoji įmonė mūsų šeimos įmonių grupėje. Ją įkūrė mano mama, vėliau perėmiau aš, tada prisijungė žmona. Šis verslas yra tikrai ne pats lengviausias, o 18 metų – jau yra daug. Tiesa, palyginus su mūsų partneriais, užsienyje valdančiais šeimos verslus, 18 metų yra visai nedaug. Šeimos versle perimi atsakomybę, vertybes kartu su pavarde. Auginame keturis vaikus, galbūt ir jie vėliau prisijungs į šeimos verslą“, – apie verslo subtilybes kalba P. Strolys.

REKLAMA
REKLAMA

Šeima daug keliauja po parodas, ypač domisi audinių mados tendencijomis. K. Strolienė pastebi, kad interjero tekstilės madas diktuoja drabužių mados. Šiuo metu madingos mėtinės, gesintos avietės spalvos. Verslininkė teigia, kad Lietuvoje ne visos tendencijos prigyja. Minėtąsias taip pat renkasi patys drąsiausi ir tie, kurie mėgsta keisti namų detales. Kur kas mieliau tautiečiai investuoja į kokybę, o ne tendenciją.

REKLAMA

„Lietuviai yra konservatyvūs žmonės, klasikos mylėtojai. Jiems patinka saugios, ramios, žemės spalvos: pilka, ruda, smėlio. Klientai užuolaidas perka ne vieneriems metams. Labai svarbu, kad audinys tarnautų žmogui, o ne žmogus jam. Žinoma, yra tokių, kurie labai mėgsta keisti interjerą, seka madas ir pritaiko jas savo namuose“, – pasakoja K. Strolienė.

Šventės dekoravimu pasirūpino garsiausias šalies floristas Mantas Petruškevičius. Renginyje kalbintas žinomas vyras pasakojo, kad audiniai jam yra neatsiejama dekoro dalis, galinti išpildyti įvairiausius sumanymus. M. Petruškevičius pabrėžia – audinys nėra tik užuolaidos, o interjere jam artimiausia prancūziška klasika.

REKLAMA
REKLAMA

„Renkantis baldų audinius, gali pažaisti su detalėmis: kutais, skirtingoms spalvomis, faktūromis, raštais. Man labai patinka kokybiškas aksomas, gobelenas. Pirmenybę teikiu sunkiems audiniams. Sunkios užuolaidos, daug kutų, maišytos spalvos – tai yra tai, kas man patinka. Kristina Strolienė yra mano salono „Flower Couture by Mantas Petruškevičius“ partnerė. Todėl jame daug audinių, o ypač aksomo. „Audrinetą“ vertinu dėl kokybės. Ji man yra pati svarbausia“, – pasakoja puikiu stiliaus pojūčiu pasižymintis vyras.

Šventės nepraleido ir Elena Puidokaitė-Bruzgulė. Žinoma moteris teigė esanti iš tų, kuri labai mėgsta rūpintis namų jaukumu, pirkti mielas smulkmenas, interjero detales. Elena teigė, kad interjero tendencijos yra ta tema, kuri ją itin domina. Dabar moters planuose – naujos užuolaidos. Elena pasakojo, kad jai labai patinka augalų, gėlių motyvais puošti audiniai. Būtent tokių ji nori į savo namus.

“Gyvename nemažoje erdvėje, savo namus labai mylime. Labai mėgstu namų kvapus, skalbiklius su kvapu ir kvapnias žvakes. Viename namų aukšte – vienas kvapas, o kitame – kitas. Labai mėgstu atrasti naujus kvapus”, - pasakoja moteris.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų