REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kokia diena Jūsų laukia galite sužinoti kovo 19-os dienos horoskope visiems Zodiako ženklams.

Kokia diena Jūsų laukia galite sužinoti kovo 19-os dienos horoskope visiems Zodiako ženklams.

REKLAMA

Avinas

Galimi nuostoliai bei nusivylimai. Saugokite savo sveikatą bei turtą. Netinkamas metas pirkti brangius daiktus, skolinti pinigus.

Tauras

Turėkite tvirtą nuomonę ir nekeiskite ankstesnių įsitikinimų bei planų dėl išgirstų naujienų, ypač susijusių su mylimu asmeniu ar su pinigais: ne viskas teisybė, ką jums praneša aplinkiniai.

Dvyniai

Pakaks jaudinimosi dėl vaikų, gali atsinaujinti ir neišspręstas konfliktas su mylimu asmeniu. Mėginkite su jais bendrauti kaip su geriausiais, artimiausiais draugais – tai padės sprendžiant iškilusias problemas.

Vėžys

Nepervertinkite savo galimybių, nepraraskite jums būdingo įžvalgumo bei atsargumo. Nereikėtų tikėti paskalomis apie mylimą žmogų ar sutuoktinį: galite susipykti, net išsiskirti be rimto pagrindo.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Neskubinkite įvykių, nepraraskite kantrybės. Nesikarščiuokite dirbdami kasdienius darbus, atlikdami dalykines užduotis.

Mergelė

Nepriiminėkite jokių atsakingų sprendimų, nes galite supainioti, kas yra kas: ne viskas, kas netikę, taisytina, šalintina, bus kenksminga, o kas priimtina – naudinga.

REKLAMA

Svarstyklės

Turite likti sąmoningi, kitaip įkliūsite į spąstus. Slėpkite paslaptis, saugokite reputaciją, dvasios ramybę, sveikatą bei turtą. Galimi nemalonumai dėl darbo broko, negrąžintos skolos.

Skorpionas

Jei jūsų norai per dideli, o pretenzijos – neadekvačios, laukia nusivylimas. Kuklūs ir blaiviai save vertinantys asmenys šiandien nesutriks. Būkite atsargesni bendraudami su užsieniečiais.

Šaulys

Nepasiduokite pagundai susipykti su visais iš eilės aplinkiniais žmonėmis. Jei kils noras pademonstruoti savo jėgą, galimybes bei nepriklausomybę, suskaičiuokite iš pradžių bent iki šimto. Svarbaus klausimo sprendimą geriau atidėti kitai savaitei.

REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis

Iliuzijų metas: būkite atidūs, kad nepakenktumėte nei sau, nei tiems, kuriems esate autoritetas, kurie nuo jūsų priklauso psichologiškai ar materialiai. Pasiruoškite tam, kad nelemtas atsitiktinumas gali pakeisti planus. Atidžiau įsiklausykite į draugų nuojautas, užuominas.

Vandenis

Bus svarbu taupyti jėgas bei laiką, atsirinkti tik tai, kas svarbiausia: viskam neužteks jėgų. Dažniau kreipkitės pagalbos į draugus.

Žuvys

Nepraraskite saiko, nepervertinkite savo jėgų. Nieko naujo nesiimkite ir venkite konfliktų, siekite įveikti pasipiktinimą.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų