REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sekmadienį Ispanijos „La Liga“ čempionate dar vieną įspūdingą pergalę pasiekė pirmenybių lyderiai „Barcelona“ futbolininkai.

Sekmadienį Ispanijos „La Liga“ čempionate dar vieną įspūdingą pergalę pasiekė pirmenybių lyderiai „Barcelona“ futbolininkai.

REKLAMA

Katalonų klubas išvykoje 4 – 1 nugalėjo Sevilijos „Real Betis“ ekipą.

Nugalėtojams tris įvarčius mušė Lionelis Messi, vieną pridėjo Luisas Suarezas. „Real Betis“ ekipai paguodos įvartį pelnė Lorenas Moronas.

„Barcelona“ komandos simbolis L. Messi šiame mače sulaukė netradicinio gesto iš varžovų sirgalių.

Reto grožio įvartį susitikimo pabaigoje pelnęs argentinietis sulaukė ne tik audringų „Real Betis“ gerbėjų plojimų.

Po trečio futbolininko įvarčiai stadiono šeimininkų sirgaliai skandavo Messi vardą. Pats žaidėjas prisipažino, kad jį gerokai nustebino toks sirgalių elgesys

„Tiesa yra tokia, kad nepamenu, jog tai būtų įvykę kada nors anksčiau. Esu dėkingas fanams už tokią reakciją. Kai atvykstame žaisti į šį stadioną, jie su mumis labai gerai elgiasi. Esu labai dėkingas ir džiaugiuosi dėl iškovotos pergalės, kuri mums yra labai svarbi.

REKLAMA
REKLAMA

Puikūs įvarčiai, tačiau svarbiausia buvo iškovoti tris taškus. Tai buvo labai gera galimybė padidinti atotrūkį, žinojome, kokiu rezultatu rungtynes baigė „Atletico“ ir negalėjome tuo nepasinaudoti“,- po rungtynių kalbėjo L. Messi.

REKLAMA

Tai buvo 33-iasis argentiniečio „hat-trickas“ Ispanijos čempionato istorijoje. Daugiau kartų bent tris įvarčius vienose „La Liga“ rungtynėse yra pelnęs tik Cristiano Ronaldo (34).

Čempionate pirmaujantis „Barcelona“ (66 taškai) klubas po šios pergalės dešimčia taškų lenkia antroje vietoje esantį Madrido „Atletico“ (56 tšk.), treti žygiuoja Madrido „Real“ futbolininkai.

Iki pirmenybių pabaigos dar liko sužaisti 10 turų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų