REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Wasseim Alsati (tv3.lt fotomontažas)

Persigandęs tėvas maldauja žmonių melstis už jo 4-metę dukrą, kurią jo akyse sužeidė išpuolį Naujosios Zelandijos mečetėje penktadienį įvykdęs 28-erių australas.

12

Persigandęs tėvas maldauja žmonių melstis už jo 4-metę dukrą, kurią jo akyse sužeidė išpuolį Naujosios Zelandijos mečetėje penktadienį įvykdęs 28-erių australas.

REKLAMA

Wasseim Alsati įrašė jautrią žinutę iš ligoninės lovos po to, kai pats buvo kelis kartus pašautas per išpuolį pamaldų metu. Vedęs keturių vaikų tėvas į Naująją Zelandiją iš Jordanijos atsikraustė prieš 5 metus. Šaulys į jį šovė keturis kartus, į jo dukrą – tris.

„Facebook“ išplatintame vaizdo įrašė vyras sako: „Prašau, melskitės už mane ir mano dukrą. Tikiuosi, kad ji jausis geriau. Man labai gaila, kad praleidžiu jūsų skambučius ir žinutes, kol kas negaliu į juos atsakyti, esu labai pavargęs. Dalinuosi šiuo vaizdo įrašu, kad praneščiau jums, jog man viskas gerai“.

28-erių australo šaulio Brentono Tarranto močiutė negali patikėti, kad jos anūkas būtų galėjęs įvykdyti tokio masto išpuolį ir nužudyti 49 žmones. 94-erių Joyce Tarrant sakė, kad beginklius žmones žudantis nusifilmavęs jos anūkas nėra tas žmogus, kuri jį pažinojo.

REKLAMA
REKLAMA

„Tai labai pribloškė mane ir mūsų šeimą. Brentonas yra geras berniukas. Jis visada buvo geras ir mielas, lankydavo šeimą dukart per metus“, - portalui Daily Mail sakė J. Tarrant.

REKLAMA

Visa užpuoliko šeima, ypač jo motina, negali atsigauti po pasaulį sukrėtusio išpuolio.

Pats B. Tarrantas savo vaikystę vadina „niekuo neišsiskiriančia“ ir „be kažkokių didelių sukrėtimų“, pažymėjęs savo nedidelį susidomėjimą mokslais – „vos surinkau reikiamus balus užbaigti mokyklą“, aiškino jis. Vyras taip pat užsiminė, kad pinigų užsidirbo investuodamas į „Bitconnect“, kriptovaliutos biržą.

„Bloomberg“ skelbia, kad teroristas buvo 2011-aisiais Norvegijoje jaunimo stovykloje išpuolį surengęs Andersas Breivikas buvo jo įkvėpėjas.

Portalas tv3.lt primena, kad penktadienį Naujoje Zelandijoje 28-erių australas Brentonas Tarrantas įvykdė išpuolį mečetėje, kur buvo 300 žmonių. 49 iš jų žuvo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų