REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šeštadienį (kovo 16-ą dieną) Vilniaus „Siemens“ arenoje įvyks tradicinis „King Of Kings“ (KOK) organizacijos kovos menų turnyras.

Šeštadienį (kovo 16-ą dieną) Vilniaus „Siemens“ arenoje įvyks tradicinis „King Of Kings“ (KOK) organizacijos kovos menų turnyras.

REKLAMA

Penktadienį įvyko oficialus svėrimas, kurio metu buvo pasverti ir pristatyti visų 18 kovų dalyviai.

Pagrindinėje vakaro dvikovoje 31-erių Sergejus Maslobojevas susikaus su 29-erių Anglijos kikboksininku Fraserio Weightmanu (22-2).

„Jaučiuosi užsivedęs, labai laukiu rytojaus ir noriu paraginti visus atvykti į „Siemens“ areną. Bus labai geras reginys, parodysime Anglijai lietuvišką jėgą“,- sakė S. Maslobojevas.

Lietuvis vis dar yra KOK svorio kategorijos iki 93 kg čempionas, tačiau titulo negynė jau ilgą laiką.

Šeštadienį įvyksianti akistata su britu taip pat nebus titulinė. Anot organizacijos prezidento Donato Simanaičio, S. Maslobojevas savo titulą turėtų ginti dar šiais metais.

REKLAMA
REKLAMA

Tuo metu pagrindinėje pirmosios vakaro dalies kovoje 26-erių Henrikas Vikšraitis turėtų susikauti su 33-ejų rumunu Vitalje Matei. Šios dvikovos laimėtojui atiteks KOK svorio kategorijos iki 71 kg čempiono titulas.

REKLAMA

Tiesa, svėrimų metu H. Vikšraitis 1,8 kg viršijo 71 ribą. Jam buvo suteikta papildomo laiko atsikratyti nereikalingų kilogramų, ką vėliau sportininkui ir pavyko padaryti.

H. Vikšraičio karjeroje tai bus pirmoji dvikova dėl čempiono diržo.

„Galima sakyti, kad tai pagrindinė kova mano karjeroje. Aš išsikovojau teisę kovoti dėl diržo, visus nugalėjau ir tikiuosi toliau visus įveiksiu. Savos sienos, draugai, šeima, visi kovoti Lietuvoje padeda ir glosto širdį“,- svėrimų ceremonijos metu sakė H. Vikšraitis.

Šeštadienį į „Siemens“ areną atvykę kovinio sporto mėgėjai turės progą išvysti ir vieną profesionalaus bokso dvikovą.

REKLAMA
REKLAMA

Olimpinių žaidynių prizininkas Evaldas Petrauskas susikaus su gruzinu Kakha Avetisiani, kuris profesionalų ringe yra laimėjęs 47 kovas, patyręs 49 pralaimėjimus ir kartą baigęs kovą lygiosiomis.

Per pastaruosius du metus 29-erių gruzinas laimėjo vos keturias kovas iš trylikos.

Tai bus atroji E. Petrausko dvikova profesionalų ringe.

Anksčiau buvo skelbta, kad 26-erių lietuvio varžovas bus 22-ejų baltarusis Nadziras Bachšijevas, tačiau vėliau pasikeitė priešininkas.

„Tikiuosi, kad nedarysiu tų klaidų, kurias daro mėgėjai. Tikiuosi, kad dirbsiu profesionaliau ir atakuosiu skaudžiau. Mano varžovas turi sukaupęs daug patirties, bet ir aš mėgėjų bokse turėjau apie 300 kovų, todėl to esu pasiruošęs.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tik tiek, kad nesu girdėjęs nė vieno Lietuvos profesionalaus boksininko, kuris kautųsi prieš 100 kovų turėjusį varžovą. Man tai naujiena. Dirbame su treneriu, įgyjame gerą sportinę formą. Ačiū treneriui už tai, kad jis visada šalia manęs, prižiūri, padeda, renka sparingo partnerius“,- apie būsimą kovą kalbėjo E. Petrauskas.

Šiame turnyre numatytos dvi merginų dvikovos.

Šeštoje turnyro kovoje Igno Baryso auklėtinė Ernesta Kareckaitė kovos su gruzine Tekle Iaganashvili.

Kiek vėliau į narvą žengs UFC realybės šou debiutavusi Julija Stoliarenko.

Geriausia Lietuvos MMA kovotoja grumsis prieš rusę Nataliją Diačkovą, kuri yra tapusi Europos ir Rusijos Muay Thai čempione.

REKLAMA

„Esu pasiruošusi, myliu kovą, myliu Lietuvą. Neturiu nei naujos, nei senos taktikos. Esame universalūs. Mėgstu ir smūgiuoti ir imtynes. Ką labiau? Čia kaip paklausti, kurį savo vaiką tėvai labiau myli“,- sakė J. Stoliarenko.

Šeštadienio vakarą Vilniaus „Siemens“ arenoje apšildomos kovos startuos 18.30 val., pirmoji oficiali vakaro dalis prasidės 19.00 val., vėlyvoji – nuo 22.00 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų