REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
6
Jaudinanti mirštančios mamos dovana dukrai

Emma Lett (36) sako, kad ėmė lieti ašaras pamačiusi, kad batelius vestuvėms mama jai nupirko prieš savo mirtį, rašoma mirror.co.uk.

6

Emma Lett (36) sako, kad ėmė lieti ašaras pamačiusi, kad batelius vestuvėms mama jai nupirko prieš savo mirtį, rašoma mirror.co.uk.

REKLAMA

Moteris buvo sujaudinta iki širdies gelmių, kai ant vestuvinių batelių pastebėjo paskutinę širdį veriančią mirusios mamos žinutę.

Emmos Lett mama mirė 2017 metais, po neišgydomo plaučių vėžio diagnozės, ir nespėjo sudalyvauti dukters vestuvėse.

Šeštadienį nuotaka atsiėmė porą 189 svarus sterlingų kainavusius vestuvinius batelius ir pastebėjo, kad už juos paslapčia sumokėjusi mama jai paliko asmenišką žinutę.

Joje buvo rašoma: „Norėjau, kad savo vestuvių dieną nuo manęs gautum dovaną. Mano dovana tau – tai tavo vestuviniai bateliai.

Tikiuosi, kad ši diena tau bus magiška. Siunčiu daug daug meilės ir stipriai apkabinu – Mama.“

Ofiso darbuotoja Emma, kuri rugpjūčio mėnesį ruošiasi tekėti už savo sužadėtinio Richardo Wilsono, apie sužadėtuves draugams ir šeimai pranešė 2016 metais.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau vos po mėnesio gydytojai jos mamai diagnozavo nepagydomą plaučių vėžį ir pranešė, kad moteris išgyvens vienerius ar dvejus metus.

Emma sakė: „Be jos vestuves planuoti buvo labai sunku, labai daug verkiau.

Aš tikrai nežinojau, bet mano sužadėtinis žinojo. Man buvo visiškas šokas. Ištraukiau vieną batelį ir pamačiau dalį žinutės – net negalėjau įsivaizduoti, nuo ko ji.

REKLAMA

Susigraudinau... Buvau sujaudinta iki širdies gelmių. Negalėjau kvėpuoti, negalėjau kalbėti.“

Emmos mama šeimos nariams buvo parašiusi laiškus, kuriuos reikėjo atplėšti po jos mirties, tačiau Emmai laiško parašyti ji nespėjo.

Emma sakė: „Aš laiško negavau, jai tiesiog nebeliko laiko, todėl tai man labai brangu.“

Emmos mama batelius dukrai paruošė susisiekusi su savo drauge Amanda Weise, kuri turi internetinę parduotuvę „Lace and Love“.

Ji sako: „Tai turbūt daugiausiai emocijų kelianti batelių pora, kurią kada nors man teks ruošti. Tikiuosi, kad didžiąją dieną ją tai truputį paguos – lyg prie altoriaus ją vestų mama.

REKLAMA
REKLAMA

Emmos mama man pasakė, kad serga vėžiu ir dukros vestuvėse jos nebebus. Tai sužinojau iš pirmos jos žinutės.

Emmos mama parašė man elektroninį laišką ir pranešė, kad norėtų sumokėti už batelius. Aš atsakiau, kad pusė batelių kainos jau yra sumokėta.

Ji paprašė sumokėti visą jų kainą, ir kad dukros sumokėti pinigai jai būtų grąžinti tuomet, kai ji batelius atsiims.

Žinojau, kad ji nepagydomai serga. Manau, kad iš dalies Emma tikėjosi, kad mama dar spės sudalyvauti vestuvėse. Iš žinutės atrodo, kad mama žinojo, kad ji bus perskaityta jau po jos mirties.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų