REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Artėjant savaitgaliui sužinokite, kas jūsų laukia paskutinę darbo dieną:

Artėjant savaitgaliui sužinokite, kas jūsų laukia paskutinę darbo dieną:

REKLAMA

Kovo 15 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Nesitikėkite, kad pavyks padaryti viską, ką suplanuosite, ir pasiruoškite imtis to, ko nesitikėjote. Sau vargu ar šiandien priklausysite. Vis dėlto pasistenkite daugiau nuveikti, kad rytdienai nieko svarbaus nereikėtų atidėti. Pasistenkite eiti anksčiau ilsėtis.

Tauras

Nepalanki diena aktyviai veiklai, svarbiems reikalams tvarkyti. Jei blogai jaučiatės, likite namie (bent jau kelionėms netinkamas laikas). Būsite linkę pasiduoti neigiamai draugų įtakai, nervintis, liūdėti be rimto pagrindo ir nematyti realaus pavojaus. Saugokite sveikatą bei turtą. Svarbesnius reikalus atidėkite rytdienai.

Dvyniai

Stenkitės nereaguoti į provokacijas, siekite atsiriboti nuo nereikalingo, įkyraus dėmesio, užsiimkite tik savo reikalais. Nesiklausykite paikų šnekų ir elkitės tik savo nuožiūra, tai padės išsaugoti reputaciją.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Venkite asmeniškumo. Gali tekti susidurti su itin įžūliais, išpuikusiais, nemaloniais asmenimis, išgirsti nepelnytų įžeidimų, neteisingų pretenzijų. Būkite kantresni, saugokite savo nervus, sveikatą bei turtą.

REKLAMA

Liūtas

Galite sužinoti dalykų, kurie nustebins, šokiruos. Neskubėkite aiškintis teisybės (ypač su mylimu asmeniu, vaikais): šiandien jūsų ir aplinkinių reakcija dažnai bus neadekvati.

Mergelė

Nuojautos pildysis, nedarykite nieko, ko nesinori, ir artimiesiems neleiskite rizikuoti dėl dalykų, dėl kurių abejojate. Nesiaiškinkite santykių nei šeimoje, nei darbe. Saugokite sveikatą bei turtą.

Svarstyklės

Galite apsirikti vertindami savo perspektyvas ir įsivelti į pražūtingą avantiūrą. Nekreipkite dėmesio į šiandien gautus pasiūlymus, išgirstus komplimentus ir apkalbas apie jums svarbų asmenį, brangų žmogų.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Pedantiškumas gali išgelbėti nuo nelaimingų atsitikimų, klaidų darbe. Pasistenkite būti nuoširdesni su artimaisiais, liaukitės juose ieškoję trūkumų.

Šaulys

Bus labai aktuali pasitikėjimo, bendradarbiavimo problema. Užsibrėžkite griežtesnę distanciją bendraudami su jums nemaloniais piliečiais.

Ožiaragis

Pralaimėjimų, nusivylimų, nuostolių metas: bus svarbu likti blaiviems ir tolerantiškiems. Nepanikuokite net tada, jei tam turėsite pagrindo. Galimi nemalonumai per partnerius, sutuoktinį.

Vandenis

Vargu ar suvoksite savo klaidas, pajusite realią grėsmę. Problemų galite tikėtis dėl nesiskaitymo su užsienio partneriais. Galimi praradimai. Vakaro viešnagių geriau atsisakyti.

Žuvys

Gali atsirasti rimtų kliūčių imtis veiklos. Nepraskite pasitikėjimo savimi, nemenkinkite savų nuopelnų. Delskite, nepriimkite lemtingų sprendimų.

Šaltinis: www.vytautus.com

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų