REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
51
audra (nuotr. Fotodiena.lt)

Orai netrukus pasikeis: į Lietuvą po ramios nakties atkeliaus naujas ciklonas, vėjas ir krituliai.

51

Orai netrukus pasikeis: į Lietuvą po ramios nakties atkeliaus naujas ciklonas, vėjas ir krituliai.

REKLAMA

Šiuo metu atmosferos slėgis Lietuvoje kyla, o kildamas stumdo į šalis ir sklaido neaukštų debesų likučius, dėl to šiąnakt vyraus mažai debesuotas ar visai giedras dangus. Kritulių greičiausiai nebus, tačiau giedrą naktį pakutens šaltukas, kuris dieną atsiradusią drėgmę sutrauks į plikledį.

Rytoj ryte dangus pradės pamažu niaukstytis, taip pat ims stiprėti pietinių krypčių vėjas. Apie pietus pajūryje pasirodys ir krituliai – ir lietus, ir šlapias sniegas. Iki vakaro jie apims didžiąją Lietuvos dalį.

Kitaip tariant, gražius orus pramiegosime, o rytoj jie subjurs vėl. Mat naktį bus ramu ir mažai debesuota, kritulių tikimybė menka, bet sutraškės plikledis.

REKLAMA
REKLAMA

Dieną apsiniauks iš naujo, sugrįš krituliai – ir lietus, ir šlapias sniegas, ir vėl sustiprės pietų vėjo gūsiai. Naktį bus nuo 1 – 2 šalčio vakaruose iki 6 – 7 rytuose, dieną temperatūra kils iki 3 – 5 laipsnių šilumos.

REKLAMA

Per kitas dvi paras orai bus vėjuoti. Kartkartėm vis palis, dažniausiai ne po daug, ketvirtadienio naktį dar gali būti ir šlapių snaigų. Naktimis bus apie 0 laipsnių ar vos šilčiau, dienomis oro temperatūra noriai kils iki 5 – 7 laipsnių šilumos, o kur nors ir vos daugiau.

Ką gi, naujasis ciklonas tarsi sako „nesustabdysi pavasario žengimo“, mat jau rytoj prasidėsianti tendencija išliks ilgam. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų