REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Iš UEFA Čempionų lygos šią savaitę iškris bent du Europos futbolo milžinai. Antradienį ir trečiadienį vyks atsakomosios aštuntfinalio rungtynės.

Iš UEFA Čempionų lygos šią savaitę iškris bent du Europos futbolo milžinai. Antradienį ir trečiadienį vyks atsakomosios aštuntfinalio rungtynės.

REKLAMA

Viso pasaulio futbolo gerbėjai itin nekantriai laukia Turino „Juventus“ ir Madrido „Atletico“ bei Miuncheno „Bayern“ ir „Liverpool“ dvikovų.

Pirmajame mače „Atletico“ namie „Juventus“ komandą palaužė 2:0, todėl Italijos čempionams teks gerokai paprakaituoti, kad pasiektų ketvirtfinalį. Madrido ekipa pastaruoju metu demonstruoja puikią sportinę formą – laimėjo visas pastarąsias penkerias rungtynes įvairiuose frontuose.

„Juventus“ aistruolius neramina tai, kad klubo superžvaigždė Cristiano Ronaldo Čempionų lygoje per šešis mačus pelnė tik vieną įvartį.

Turino komandos gyvenimą gali šiek tiek palengvinti tai, kad svečių gretose nerungtyniaus puolimo lyderis Diego Costa. Jis yra suspenduotas. Be to, traumuoti Lucasas ir Felipe Luisas. „Juventus“ praradimai mažesni – susižeidę Khedira ir suspenduotas Alexas Sandro.

REKLAMA
REKLAMA

Oficialiose rungtynėse Turino futbolininkai niekada nėra nugalėję „Atletico“. Dvejose rungtynėse triumfavo Ispanijos ekipa, o viena dvikova baigėsi taikiai.

REKLAMA

Milžiniška intriga – ir kitoje poroje.

„Liverpool“ savo aikštėje su „Bayern“ sužaidė lygiosiomis 0:0. Bavarai praėjusį savaitgalį po ilgos pertraukos pakilo į pirmąją vietą Vokietijos pirmenybėse. Jie turi vienodai taškų su Dortmundo „Borussia“, bet lenkia šį klubą dėl geresnio įvarčių santykio. „Bayern“ per paskutinius du mačus Bundeslygoje pelnė net 11 įvarčių.

Ir šį sezoną įvarčius puikiai štampuoja Miuncheno ekipos puolėjas Robertas Lewandowskis. Lenkas Čempionų lygoje per 7 rungtynes jau įmušė 8 įvarčius ir yra rezultatyviausias turnyro žaidėjas.

REKLAMA
REKLAMA

„Bayern“ šio sezono Čempionų lygoje dar nepatyrė nė vienos nesėkmės – 4 pergalės, 3 lygiosios. Tuo metu „Liverpool“ jau pralaimėjo tris kartus.

Miuncheno komanda trečiadienį žais nukraujavusi. Suspenduoti Thomasas Mulleris, Joshua Kimmichas, traumuotas Arjenas Robbenas.

Vokietijos ir Anglijos galiūnai oficialiose rungtynėse iš viso kovėsi 6 kartus. Abu klubai šventė po vieną pergalę, o net keturiose dvikovose užfiksuotos lygiosios.

Antradienį „Manchester City“ futbolininkai priims Gelzenkircheno „Schalke“. Dvikova Vokietijoje baigėsi 3:2 „miestiečių“ pergale. Trečiadienį „Barcelona“ namie kovos su Liono „Olympique“. Prancūzijoje buvo užfiksuotos lygiosios 0:0.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vaizdo transliacijų internetu platforma tvplaypremium.lt parodys visus keturis atsakomuosius aštuntfinalio mačus. „TVPlay Sports“, „TVPlay Sports+“ ir TV6 kanalai tiesiogiai transliuos po dvejas rungtynes.

Tiesioginių transliacijų tvarkaraštis:

kovo 12 d.

21.50 val. „Juventus“ – „Atletico“ (tvplaypremium.lt, „TVPlay Sports“),

21.50 val. „Manchester City“ – „Schalke“ (tvplaypremium.lt, „TVPlay Sports+“, TV6);

kovo 13 d.

21.50 val. „Bayern“ – „Liverpool“ (tvplaypremium.lt, „TVPlay Sports“),

21.50 val. „Barcelona“ – „Olympique“ (tvplaypremium.lt, „TVPlay Sports+“, TV6).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų