REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kovo 26-ąją dieną Maroke laukiama neeilinės futbolo šventės.

Kovo 26-ąją dieną Maroke laukiama neeilinės futbolo šventės.

REKLAMA

Minėtą dieną šios Afrikos šalies nacionalinė futbolo rinktinė namuose priims Argentinos ekipą.

Tikimasi, kad Raboto mieste vyksiančiame draugiškame mače argentiniečių marškinėlius vilkės ir didžiausia šalies futbolo žvaigždė Lionelis Messi.

Tiesa, norėdami savo šalyje pamatyti vieną geriausių pasaulio futbolininkų, marokiečiai privalo pasirūpinti ir jo saugumu, bei laikytis griežtų reikalavimų, skelbia portalas „le360.ma.“

Anot minėto šaltinio, tik įvykdžiusi visus reikalavimus Maroko futbolo federacija galės tikėtis savo šalyje išvysti L. Messi. O reikalavimų yra nemažai ir pakankamai įvairių.

Visų pirma, kaip praneša portalas, Maroko futbolininkai negalės žaisti šiurkščiai prieš penkiskart geriausią planetos futbolininką.

REKLAMA
REKLAMA

Taip pat reikalaujama, kad niekas negalėtų prašyti fotografuotis su L. Messi – ne tik paprasti gerbėjai, tačiau ir Maroko rinktinės nariai.

Be to, Maroko futbolo federacija privalo pasirūpinti, kad viešnagės metu būtų draudžiama atskleisti, kuriame viešbutyje gyvens Argentinos komanda.

REKLAMA

Pranešama, kad jei visi prašymai bus vykdomi, Argentinos federacija garantuoja, kad L. Messi aukštėje žais bent 60 minučių.

Vienas geriausių pasaulio futbolininkų Argentinos nacionalinės komandos marškinėlius paskutinį kartą vilkėjo 2018-ųjų metų pasaulio čempionato aštuntfinalyje, kai Argentina 3:4 nusileido būsimai planetos čempionei Prancūzijai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų