REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
67
Inga Žuolytė (tv3.lt fotomontažas)

Socialinių tinklų žvaigždė Inga Žuolytė „Instagram“ turi sukaupusi net 88 tūkstančių sekėjų armiją. Kiekvienas moters žingsnis yra sekamas, todėl kardinaliai pakeitusi savo šukuoseną Inga negalėjo patikėti, kiek sekėjų pasekė jos pėdomis!

67

Socialinių tinklų žvaigždė Inga Žuolytė „Instagram“ turi sukaupusi net 88 tūkstančių sekėjų armiją. Kiekvienas moters žingsnis yra sekamas, todėl kardinaliai pakeitusi savo šukuoseną Inga negalėjo patikėti, kiek sekėjų pasekė jos pėdomis!

REKLAMA

Tiesa, stipriai pasitrumpinusi plaukus, I. Žuolytė neigia ir populiarų mitą.

Be jokio gailesčio nusirėžė ilgas kasas

Žinoma moteris pasakojo, kad kiek save pamena, buvo tik su ilgais plaukais. „Tiesa, geriausia draugė priminė, kad tokio ilgumo plaukus turėjau penktoje klasėje – po to jie tik ilgėjo… Sprendimas nusikirpti buvo visiškai spontaniškas, be jokių ilgų svarstymų. Tiesiog plaukus nusikirpo mano labai gerai bičiulė ir jos įkvėpta padariau tą patį“, – pasakojo ji.

Visoms moterims žinomas posakis, kad pakeitusios šukuoseną, jos ryžtasi ir vidiniams pokyčiams. Vis dėlto Inga šį mitą neigia: „Na, mano atveju, tai nė velnio! Savo socialinėse paskyrose dalinausi „trumpų plaukų istorija“, kurioje būtent ir paminėjau šį punktą. Priešingai, nei dažnai moterys ir merginos mėgsta išorinius pokyčius sieti su vidiniais, ar gyvenimo permainomis, mano atveju tai neturi absoliučiai nieko bendro. Niekas nepasikeitė – tik šukuosena.“

REKLAMA
REKLAMA

Pokyčiai atnešė neregėtą kiekį pagyrų

Socialiniuose tinkluose parodžiusi, kaip pasikeitė, Inga buvo nustebinta – pasirodo, kad jau savaitę tiek sekėjai, tiek ir artimieji nenustoja jos girti. „Juokais sakau, kad nebegirtų, nes nosį dar užriesiu. Drąsiai galiu teigti, kad dar niekada gyvenime nebuvau sulauksi šitiek pagyrų dėl išvaizdos pokyčių, kas man nuoširdžiai buvo netikėta“, – kalbėjo ji.

REKLAMA

Paklausta, kaip apskritai stengiasi prižiūrėti savo plaukus, Inga teigė, kad ypatingo dėmesio jiems neskiria – paprasčiausiai nebijo eksperimentuoti.

„Iki šiol praktiškai nenaudojau jokių kaitinamųjų priemonių, t.y. džiovintuvo ar tiesintuvo, nes mano plaukai natūraliai yra pakankamai tiesūs. Tačiau kuomet apsikirpau, šitoks ilgis pareikalavo beveik tobulo tiesumo, tad paskutiniu metu vis dažniau pradėjau įsijungti tiesintuvą. Tiesa, net ir jį esu įsigijusi tokį, kuris maksimaliai apsaugo plauką“, – savo grožio paslaptimis dalijosi ji.

Ištikimiausios sekėjos pasekė Ingos pavyzdžiu

Kitas I. Žuolytę nustebinęs dalykas buvo tas, kad savo pavyzdžiu ji užkrėtė ir daugybę „Instagram“ sekėjų – moterys ėmė siųsti Ingos pokyčių įkvėptas ir savo patrumpėjusių plaukų nuotraukas.

REKLAMA
REKLAMA

„Manau, kad kiekviena mūsų džiaugiamės tuomet, kai kažką įkvepiame! Tad tas džiaugsmas, jog įkvėpiau merginas nebijoti keistis, man atrodo, yra visiškai natūralus. O dėl skaičiaus… Po 20-tos nuotraukos jau nustojau skaičiuoti“, – neslepia ji.

Ir nors socialinių tinklų žvaigždės dažnai yra kopijuojamos, Inga teigia, dalies jos gyvenimo „Instagram“ sekėjai vis tiek nežino.

„Kad ir kaip daugeliui atrodo keista ir nesuprantama, tačiau aš labai daug ką pasilieku sau ir socialinėje erdvėje neparodau nė 30% savo gyvenimo. Tačiau kas liečia išvaizdą ir nuotraukas – nieko sąmoningai tikrai neslepiu ir jei merginos kažko teiraujasi būtent šiomis temomis, stengiuosi atsakyti“, – pasakojo ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų