REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
24
Kauno „Žalgiris“ (nuotr. Fotodiena.lt)

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai ketvirtadienio vakarą iškovojo vieną didžiausių klubo pergalių Eurolygos istorijoje.

24

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai ketvirtadienio vakarą iškovojo vieną didžiausių klubo pergalių Eurolygos istorijoje.

REKLAMA

Tarsi ant sparnų žaidę Šarūno Jasikevičiaus auklėtiniai 98:64 sudaužė Las Palmo „Gran Canaria“ ekipą.

Penktadienio rytą Ispanijos žiniasklaidoje mirgėjo spalvingos antraštės apie bejėgišką Kanarų klubą bei nuostabiai žaidusius kauniečius.

„Žalgiris“ įveikė „Gran Canaria“ komandą, kuri jau nebegalvoja apie Eurolygą“,- skelbia dienraščio „Marca“ antraštė.

„Marca“ apžvalgininkas pastebėjo, kad Ispanijos komanda Kaune neturėjo jokių šansų prieš idealiai veikusį „Žalgirio“ puolimo variklį.

Anot jo, šis Las Palmo klubo sezonas Eurolygoje tęsiasi per ilgai.

Tuo metu laikraštis „El Espanol“ žalgiriečius lygino su choru: Nuo pirmų rungtynių minučių Kaune žaidė tik viena komanda. „Gran Canaria“ neturėjo jokių šansų prieš nepriekaištingą „Žalgirio“ choro pasirodymą.

REKLAMA
REKLAMA

Las Palmo ekipai šis sezonas yra debiutinis Eurolygoje. Per 25-erias sužaistas rungtynes ispanų komanda dar niekada nebuvo patyrusi tokio didelio pralaimėjimo.

REKLAMA

„Gran Canaria“ jau senokai neturi šansų patekti į atkrintamąsias varžybas, nes Eurolygoje pralaimėjo paskutines 10 žaistų akistatų.

Ne ką geriau jiems sekasi ir vietiniame fronte. Penkis susitikimus iš eilės pralaimėję Las Palmo komandos žaidėjai nusirito į šešioliktąją turnyro lentelės vietą ir netgi rizikuoja iškristi iš pirmenybių.

Kai kuriuos ispanų dienraščius toks beviltiškas „Gran Canaria“ žaidimas gerokai įsiutino, ką įrodo riebios žiniasklaidos atstovų antraštės.

„Gran Kanarijos komanda yra didžiausia Eurolygos gėda“,- tiesiai šviesiai rėžė portalas „Situacion general“.

REKLAMA
REKLAMA

Anot šio žiniasklaidos šaltinio, Kanarų ekipai daugiau nebevertėtų skristi nė į vienas Eurolygos rungtynes ir nustoti darytu gėdą ispanų krepšiniui.

„Situacion general“ pastebėjo, kad jų komandos triuškinimas nesibaigė net ir tada, kai aikštelėje vienu metu žaidė visi trys „Žalgirio“ jaunuoliai Rokas Jokubaitis, Erikas Venskus ir Lukas Uleckas.

Galiausiai šis portalas įžvelgė vienintelį pliusą: „Vienintelis geras pasiekimas šiose rungtynėse, kad neleidome „Žalgiriui“ įmesti 100 taškų, tačiau geriau jau šį vakarą būtume žaidę stalo futbolą.“

„Gran Canaria neverta profesionalios komandos vardo ir taip bus dar ilgai“,- konstatavo dienraštis „Baloncesto“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Baloncesto“ ispanų klubą lygino su žemėmis ir sezoną Eurolygoje įvardijo didžiausia gėda šalies krepšiniui.

Tuo metu „Žalgirio“ vyrams negailėjo komplimentų, bei pabrėžė, kad fiestą Kaune surengę Š. Jasikevičiaus auklėtiniai dar turi vilčių prasibrauti į atkrintamąsias varžybas.

Galiausiai „Baloncesto“ apžvalgininkas vaizdingai apibūdino puikiai veikusį žalgiriečių puolimą: „Žalgirio“ vyrų uraganas puolime tiesiog išrengė nuogai visą Kanarų komandą.“

Tai buvo tik antrasis „Žalgirio“ ir „Gran Canaria“ mūšis abiejų klubų istorijoje. 2018 metų pabaigoje tada Kanaruose vykusią akistatą aikštelės šeimininkai laimėjo 73:66.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų