REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
4
Anna Zubkova (nuotr. VK.com)

Posakis „širdis plyšta iš skausmo“, pasirodo, nėra iš piršto laužtas. Rusijoje gyvenanti Anna Zubko mirė iš širdgėlos po to, kai jos sutuoktinis nužudė jų šešiametę dukrelę Veroniką.

4

Posakis „širdis plyšta iš skausmo“, pasirodo, nėra iš piršto laužtas. Rusijoje gyvenanti Anna Zubko mirė iš širdgėlos po to, kai jos sutuoktinis nužudė jų šešiametę dukrelę Veroniką.

REKLAMA

Kaip oficialiais duomenimis praneša policijos pareigūnai, vyras buvo suimtas už tai, kad mirtinai sumušė savo mažametę dukrą. Skelbiama, kad prieš tai ją keletą kartų išprievartavo, o mergaitės kūnas buvo rastas su aplink kaklą apvyniotu jos mėgstamiausiu žaislu.

Teismo medicinos ekspertai patvirtino duomenis, kad mergaitė buvo prievartauta ir prieš pat nužudymą. Rusijos teismas Jaroslavui Oleinikovui skyrė 20 metų nelaisvės kalėjime.

Šešerių Veronikos kūnas buvo rastas netoliese šeimos namų, Rusijos Rostovo regione, praėjusių metų rudenį.

Dviejų vaikų mamos, praėjus šešiems mėnesiams po šeimą sukrėtusios tragedijos, gyvybė taip pat užgeso. Moteris pusmetį gydėsi nuo depresijos, lankėsi pas psichologus, gydytojus, ją užklupo peršalimas ir skausmas krūtinėje, kuris tik stiprėjo. Tačiau palūžusiai mamai neberūpėjo savo pačios sveikata ir ji pasidavė širdgėlai.

REKLAMA
REKLAMA

Ją užklupo net kelios sunkios depresijos formos, gydytojų ji buvo pripažinta sunkiai besiorientuojanti ir jai paskirtas ypač didelės priežiūros reikalaujantis gydymas, kad ji pamažu atsigautų. Tačiau kai prisidėjo ir peršalimas, moteris visai savimi nesirūpino, o paūmėjus skausmams krūtinėje – nepranešė gydytojams.

REKLAMA

27-erių jauna mama visuomet svajojo apie darnią šeimą – sutuoktinį ir atžalas. Tačiau šeimoje santykiai nesusiklostė, jos teisės į trejų metų sūnų Ivaną buvo apribotos, berniukas atsidūrė globos namuose.

Ji buvo vienintelė šeimos išlaikytoja – dirbo valytoja vietiniame prekybos centre, o 28-erių sutuoktinis likdavo namuose su mažamete dukrele. Kaimynai pasakojo, kad šeima buvo rami.

„Ši šeima gyveno tarsi atskirą gyvenimą, bet ji buvo rami. Mergaitė kažkodėl nelankė darželio ir netgi labai sunkiai kalbėjo, jai buvo reikalinga specialistų pagalba. Šeimos narių niekuomet nematėme neblaivių ar triukšmaujančių, jie buvo normali šeima“, – pasakojo kaimynai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų