REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Paryžiaus „Saint-Germain“ sensacingai pasitraukė iš UEFA Čempionų lygos, kai namie neišsaugojo dviejų įvarčių persvaros ir 1:3 pralaimėjo Mančesterio „United“ futbolininkams. Tokia baigtimi nepatenkintas Neymaras socialinėje erdvėje užsipuolė mačui teisėjavusius arbitrus dėl jų priimto sprendimo.

Jie jau per pridėtą laiką, pasitelkę VAR sistemos pagalbą, skyrė 11 m baudinį į prancūzų vartus už tai, kad Presnelis Kimpembe baudos aikštelėje sužaidė ranka. Baudinį sėkmingai realizavo Marcusas Rashfordas ir angalai dramatiškai išplėšė bilietą į ketvirtfinalį.

Neymaras dėl traumos žaisti negalėjo, bet rungtynes stebėjo iš tribūnų. Po teisėjų sprendimo brazilas pasidalino pikta žinute „Instagram“ tinkle.

„Tai visiškas pasityčiojimas! UEFA išsirenka keturis vyrukus, kurie nieko neišmano apie futbolą, kad šie peržiūrėtų VAR sulėtintai. Jokio žaidimo ranka ten nebuvo! Kaip tu gali sužaisti ranka, kai ta esi nusisukęs? Užsikruškite“, – keiksmažodžius bėrė PSG žvaigždė.

Savo auklėtinį užstojo ir treneris Thomas Tuchelis.

„Jūs matote, koks Neymaras emocionalus. Jis gyvena su mumis ir labai norėjo padėti, tikėjosi grįžti per ketvirtfinalius.. Jis graužėsi dėl kiekvienų praleistų rungtynių. Tad neteiskite jo už šiuos žodžius“, – prašė strategas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų