REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Buvusi Seimo narė Dalia Kuodytė palieka Liberalų sąjūdį.

 Buvusi Seimo narė Dalia Kuodytė palieka Liberalų sąjūdį.

REKLAMA

„Aš manau, kad vadovybė visiškai susimovė, ir nepanašu, kad ruošiasi pripažinti savo klaidas. Priėmė sprendimus, dėl kurių suskaldė partiją, neteko Vilniaus, prisidirbo Klaipėdoj, dabar, panašu, kad nori pakenkti, sąmoningai ar nesąmoningai, pačiai Varėnai“, – BNS motyvus palikti partiją įvardijo D. Kuodytė.

„Manau, kad visa tai, kas dabar vyksta, veda į susinaikinimą, nepaisant komjaunuoliško šūkčiojimo apie pergales. Deja, aš taip matau situaciją ir priimu tokius sprendimus“, – teigė buvusi parlamentarė.

Klausiama, ar ketina prisijungti prie Liberalų sąjūdį palikusių buvusių partiečių kuriamos naujos politinės jėgos, D. Kuodytė sakė apie tai dar negalvojusi.

Dalis liberalų partiją paliko vadovybei uždraudus savivaldos rinkimuose dalyvauti ne partiniais sąrašais, o subūrus visuomeninį komitetą. Dėl šio konflikto partiją paliko jos buvęs lyderis Vilniaus meras Remigijus Šimašius, parlamentarė Aušrinė Armonaitė.

Su visuomeniniu rinkimų komitetu, o ne partijos sąrašu, rinkimuose dalyvavo Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas, Varėnos meras Algis Kašėta. Jie abu pirmaudami pateko į antrąjį mero rinkimų turą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų