REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nors Kauno „Žalgirio“ krepšininkai beveik prarado visus šansus patekti į Eurolygos atkrintamąsias varžybas, jie savo aistruolius pasiryžę nudžiuginti dar ne vienu laimėtu maču.

Nors Kauno „Žalgirio“ krepšininkai beveik prarado visus šansus patekti į Eurolygos atkrintamąsias varžybas, jie savo aistruolius pasiryžę nudžiuginti dar ne vienu laimėtu maču.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Puiki galimybė švęsti pergalę atsiveria ketvirtadienį, kai į Kauną atvyksta krizę išgyvenanti Gran Kanarijos „Herbalife“. Ši komanda pralaimėjo jau devyneriose Eurolygos rungtynėse iš eilės ir kartu su Podgoricos „Budučnost“ dalijasi 14-15 vietas (6 pergalės, 18 pralaimėjimų).

REKLAMA

„Žalgiris“ turi 9 pergales ir rikiuojasi 13-tas. Tiek pat kartų laimėjo ir 12-oje pozicijoje esanti Maskvos srities „Chimki“. Kauniečiai iš paskutinių dešimties Eurolygos mačų triumfavo tik dviejuose.

„Herbalife“ silpnai žaidžia ir Ispanijos čempionate, kuriame pralaimėjo keturias dvikovas iš eilės, nukrito į 16-17 vietą tarp 18 ekipų ir balansuoja ties iškritimo riba.

„Herbalife“ silpniausia vieta – gynyba. Ispanijos klubas leidžia varžovams pelnyti net po 89 taškus. Tai akivaizdžiai blogiausias rezultatas Eurolygoje. „Žalgiris“ praleidžia po 79,5 taško. Žalgiriečiai gerokai taikliau nei varžovai meta tritaškius (atitinkamai 37,5 ir 34 proc.) ir ypač baudas (81 ir 72,9 proc.).

REKLAMA
REKLAMA

„Žalgirio“ varomoji jėga turėtų būti ir keršto troškimas. Pirmojo rato dvikovą 73:66 laimėjo Gran Kanarijos klubas. Šios ekipos Eurolygoje susitiks tik antrą kartą.

„Herbalife“ gretose rezultatyviausiai rungtyniauja buvęs Vilniaus „Lietuvos ryto“ įžaidėjas Clevinas Hannah. Jis įmeta po 11 taškų, atlieka po 4,3 rezultatyvaus perdavimo. Anksčiau „Žalgirio“ aprangą vilkėjęs puolėjas estas Siimas-Sanderis Vene renka po 5,9 taško.

Ispanijos klubą neseniai papildė puolėjas iš JAV Jacobas Wiley. Jis pirmosiose savo Eurolygos rungtynėse į Atėnų „Panathinaikos“ krepšį įmetė 16 taškų. Beje, šį sezoną „Herbalife“ komandai jau atstovavo net 19 krepšininkų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vaizdo transliacijų internetu platforma tvplaypremium.lt, „TVPlay Sports“ ir „TVPlay Sports+“ kanalai ketvirtadienį ir penktadienį iš viso parodys penkerias 25-ojo turo rungtynes. Ypač intriguojanti turėtų būti vienų iš turnyro favoritų Madrido „Real“ ir Stambulo „Fenerbahce“ akistata. Šios ekipos praėjusį sezoną kovėsi finale.

Tiesioginių transliacijų tvarkaraštis:

kovo 7 d.

19.45 val. „Žalgiris“ – „Herbalife“ (tvplaypremium.lt, „TVPlay Sports“),

21.45 val. „Real“ – „Fenerbahce“ (tvplaypremium.lt, „TVPlay Sports“);

kovo 8 d.

18.45 val. CSKA – „Armani Olimpia“ (tvplaypremium.lt, „TVPlay Sports“),

19.15 val. „Anadolu Efes“ – „Barcelona“ (tvplaypremium.lt, „TVPlay Sports+“),

21.15 val. „Baskonia“ – „Chimki“ (tvplaypremium.lt, „TVPlay Sports“).

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų