REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
32
„Dvynukių stiliaus dvikovos“ akimirkos
Partnerio turinys
Turinys paruoštas bei kontroliuojamas projekto partnerio

Dvynių stilisčių duetas Dovilė ir Živilė šeštadienį susirungė intriguojančioje kovoje, kurioje varžėsi kardinaliai pakeisdamos projekto dalyvių įvaizdžius: nuo avalynės ir aprangos, iki makiažo bei šukuosenos.

32

Dvynių stilisčių duetas Dovilė ir Živilė šeštadienį susirungė intriguojančioje kovoje, kurioje varžėsi kardinaliai pakeisdamos projekto dalyvių įvaizdžius: nuo avalynės ir aprangos, iki makiažo bei šukuosenos.

REKLAMA

Kaip pačios dvynės teigia, tarpusavio stiliaus kovos vyksta kasdien ir aštrumo, pretenzingumo jose tikrai netrūksta, o tuo galėjo įsitikinti ir prekybos bei laisvalaikio centro MEGA lankytojai, šeštadienį stebėję sesių dvikovą.

Drąsus ir ryškus Linos įvaizdis

Viena iš dvikovos dalyvių Lina, kuriai naująjį įvaizdį kūrė dvynė Živilė, tikino, kad šeštadienio popietę bevaikštant „Megoje“ išgirdo apie galimybę pakeisti savo stilių. Išbandyti laimę pakliūti tarp laimingųjų, pasak Linos, ją paskatino pavasaris, už lango šviečianti saulė ir noras sužydėti naujomis, ryškesnėmis spalvomis.

„Dalyvaujant dvynių stiliaus dvikovoje įspūdžių tikrai netrūko. Labai nustebino Živilės parinktas spalvų derinys – rožinė ir neoninė oranžinė. Pati nebūčiau nei pagalvojusi apie tokį derinį, nei išdrįsusi pasirinkti, tačiau kai jį parinko stilistė, jis atrodė labai šauniai ir dar labiau įkvėpė pavasariui“, – įspūdžiais dalinosi Lina.

REKLAMA
REKLAMA

Stilistė Živilė stiliaus dvikovoje pasakojo, kad šio sezono aprangos viena iš tendencijų – neoninės spalvos, kurių dažno spintoje sunku rasti, tačiau išdrįsti verta. Visgi, kita rekomenduojama stiliaus tendencija, nedrįstantiems rinktis neonines spalvas, tai – skarelės, kurias galima ryšėti įvairiausiai būdais ar naudoti kaip aksesuarą.

REKLAMA

„Linai parinkau klasikinį stilių su šiek tiek fantazijos. Jai idealiai tinka šios spalvos. Manau, kad labai pataikėme į „smart casual“ stilių, kuris reiškia klasiką, sumaišytą su laisvalaikio drabužiais“, – sako stilistė Živilė.

Lina atskleidė, kad jos įvaizdį keitusi stilistė rūpinosi ir kaip pati Lina jaučiasi su naujai parinktais drabužiais, taip pat vizažistė bei plaukų stilistė pasidalino patarimais, kokias priemone rinktis ir kaip prižiūrėti veido odą bei plaukus. „Atrodė, kad viskas truko vos 15 minučių, tačiau vėliau išsiaiškinau, kad renginys tęsėsi beveik dvi valandas. Buvo tiek daug veiksmo ir emocijų, kad laikas prabėgo nejučia“, – juokiasi dalyvė Lina.

REKLAMA
REKLAMA

Romantika dvelkiantis Deimantės stilius

Kita stiliaus dvikovos dalyvė – Deimantė, socialiniame tinkle „Facebook“ pastebėjusi pasiūlymą sudalyvauti įvaizdžio pokyčiuose ir nieko nelaukdama taip pat nusprendusi išbandyti savo laimę buvo burtų keliu atrinkta, kaip laimėtoja.

„Dalyvauti buvo ypač smagu, surinkta tikra profesionalų komanda: stilistės, plaukų meistrė, vizažistė, todėl jaučiausi drąsiai ir visais pasitikėjau. Pačios dvynukės labai kūrybingos ir nuostabios merginos, o mano įvaizdžiu rūpinosi Dovilė. Rezultatu esu ypač patenkinta“, – šypsosi Deimantė.

Dvynukė Dovilė, keitusi Deimantės įvaizdį, sako nusprendusi rinktis romantišką, paryžietišką įvaizdį. „Pagalvojau, kodėl gi šiandien nepabūti romantiškoms? Užsidėti suknelę, akinius nuo saulės, į plaukus įsirišti skarelę ir, tiesiog, eiti į gatvę“, – kalbėjo Dovilė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Įvaizdžio pokyčiuose dalyvavusios Deimantės teigimu, ji labiau mėgstanti oficialų, klasikinį stilių, kuriame vyrauja balta ir pilka spalvos, tačiau Dovilės parinktas variantas buvo kardinaliai kitoks.

„Labai patiko, kad stilistė parodė man kitą stiliaus variantą: moteriškesnį, su daug raštų ir spalvų. Tai mane padrąsino aprangoje išbandyti kažką naujo“, – pokyčiais džiaugiasi Deimantė.

Prekybos ir laisvalaikio MEGA lankytojai, stebėję dvynukių stiliaus dvikovą nubalsavo, kad pirmąsias stiliaus varžybas nugalėjo Dovilė, kardinaliai pakeitusi dalyvės Deimantės įvaizdį. Mergina laimėjo visą stilistės sukurtą įvaizdį bei PLC MEGA parduotuvių įsteigtus prizus. O kuris įvaizdis labiau patiko jums?

REKLAMA

Gera žinia ta, kad laimėti stiliaus įvaizdžio pokyčius galite ir jūs! Kiekvieną kovo šeštadienį, 12 val. atvykite į prekybos ir laisvalaikio centrą MEGA centrinę aikštę prie akvariumo, kur jūsų lauks žavusis TWINS duetas, daugybė konkursų, prizų bei gera nuotaika! Daugiau apie projektą „Dvynukių stiliaus dvikova“: http://www.mega.lt/akcijos-naujienos-renginiai/laimek-ivaizdzio-pokycius

„Dvynukių stiliaus dvikovų“ renginių datos:

1. Kovo 9 dieną, 12 val., prekybos ir laisvalaikio centre „Mega“ centrinėje aikštėje prie akvariumo.

2. Kovo 16 dieną, 12 val., prekybos ir laisvalaikio centre „Mega“ centrinėje aikštėje prie akvariumo.

3. Kovo 23 dieną, 12 val., prekybos ir laisvalaikio centre „Mega“ centrinėje aikštėje prie akvariumo.

4. Kovo 30 dieną, 12 val., prekybos ir laisvalaikio centre „Mega“ centrinėje aikštėje prie akvariumo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų