REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
21
Megan Crabbe (nuotr. Instagram)

Noras atrodyti patraukliai kartais gali perraugti į ligą, o ypatingai dažnai su tuo susiduria jaunos merginos.

21

Noras atrodyti patraukliai kartais gali perraugti į ligą, o ypatingai dažnai su tuo susiduria jaunos merginos.

REKLAMA

10 metų Megan Crabbe nusprendė, kad nori būti panaši į tokias merginas, kokias mato žurnaluose – nuo to laiko ji ėmė alinti savo kūną nesibaigiančiomis dietomis.

Visa tai netrukus peraugo į valgymo sutrikimą, todėl tada, kai Megan tebuvo 14 metų, jos tėvai išgirdo žiaurią diagnozę – jiems beliko su dukra atsisveikinti.

„Man dingo mėnesinės, nuolat slinko plaukai, visąlaik buvo šalta. Aš beveik niek nevalgydavau, tačiau vis tiek bandydavau mankštintis, kad prarasčiau dar daugiau svorio“, – pasakojo mergina.

Kaip dabar sako Megan, būtent jos tėvo ašaros privertė ją nepasiduoti ir imti kovoti dėl savo gyvybės. Visa tai galiausiai pakeitė jos gyvenimą – dabar merginą seka milijonas sekėjų socialiniuose tinkluose, o jos paskyros esmė – meilė sau ir teigiamas požiūris į kūną.

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto kelias į tai taip pat nebuvo lengvas – Megan svoris ir toliau nuolat svyruodavo. „Net kai buvau pasiekusi savo svajonių svorį, pažiūrėjusi į veidrodį užsimaniau numesti dar daugiau. Visąlaik norėdavai keisti savo kūną – tikėdavau, kad kažką pakeitusi, pagaliau tapsiu laiminga“, – patirtimi dalijosi mergina.

Vis dėlto vėliau būtent socialiniai tinklai jai parodė ir kitą pusę – dabar ji nebebijo nei celiulito, nei papildomo svorio ant bet kurios kūno dalies. Prie to prisidėjo ir daugybė naujų žmonių, kuriuos Megan rado socialinių tinklų pagalba.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų